Skomska Olya

Перші покупки 2024 року

Перші покупки 2024 року

Довго трималась , щоб не робити спонтанні покупки )

але коли побачила , що сиворотку Cos De BAHA Niacinamide Serum with Zinc можна придбати за 333грн - відразу сформувала замовлення . Акція лише до завтра, та діє код BEAUTY2024. Тому в кого вона давно також у віш лісті - користуйтесь)

Другий засіб - гель-крем потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри . Це повторна баночка, він мені дійсно допомагав, замінила його від Cerave, також є результат, але не подобається текстура, тому повторила те, що вже перевірене.

Третій засіб - сироватка проти випадіння волосся від Meddis, все завдяки допису Анастасії Котової: https://club.makeup.com.ua/post/27168/ , адже результат вражає.

Перші покупки 2024 року

Нарешті придбала щітку-масажер , хочу використовувати її разом із скрабом для шкіри голови .

Я вже маю дані рум'яна в іншому відтінку, вирішила спробувати в 92 , цікавий колір , зробила швидкий свотч, найближчим часом розповім детальніше)

Побачила допис про сироватку з саліциловою кислотою та ніацинамідом в Ta_nyaaaaaaa 💗 : https://club.makeup.com.ua/post/28568/ , та Оксана К. : https://club.makeup.com.ua/post/28708/ .

Її не було в наявності , але добавила в список бажаних продуктів. І вона якраз з'явилась, коли формувала замовлення, та ще й за замовлення 2ох продуктів отримала набір пробників інших засобів від Biono .

Вже не дочекаюсь тестування)

Мені запропонувало обрати бажаний подарунок , я добавила рожеву кометичку, мені її якраз не вистачало , щоб кинути в сумку. Дуже неочікувано та приємно .

Ось таке перше замовлення року) фільтрую покупки, лише те, що необхідно, або ну дуже хочеться спробувати)