Христина 🌺

13Perfumes…

13Perfumes…

Мені здається, що про 13Perfumes вже знають усі...Хто ще не знає: український бренд, відносно молодий, проте вже встиг себе зарекомендувати як достойний, такий, що вартий уваги.

Своє знайомство вирішила розпочати з Kiss-on-cheek.

13Perfumes…

Аромат позиціонує як квітковий.

Початкова нота: 🍍, бергамот, папая, 🍎.

Нота серія: ірис, 🌹, фіалка.

Кінцева нота: бензоїн, білий мускус, жасмин, кашмеран, кедр, пачулі.

В принципі, тут багато моїх улюблених складників.

На мені аромат звучить однаково від початку до кінця. Стійкість ідеальна, Навіть здається, через 3 години я його відчуваю інтенсивніше.

Спочатку я чітко відчуваю нотки фруктів (в принципі, так і має бути). А тоді, зразу через 5 секунд цей запах перетворюється в запах чогось солодкого, з дитинства. Мені дуже нагадує запах солодкої жуйки. І в такому плані я його відчуваю вже доти, доки не змию.

Я б не назвала його квітковим. Для мене це аромат чогось солодко-фруктового. Він не навʼязливий, і мене від нього не болить голова.

Мені здається, з ним буде комфортно в будь-яку пору, але літом я його уявляю найбільше. Це аромат літніх канікул, чи відпустки...коли надворі спека, а ти сидиш десь в саду, поряд з річкою чи озером. І не хочеш думати ні про що..бо є тільки зараз.

І так...з таким ароматом буде комфортно на першому побаченні: він не навʼязливий, але точно запамʼятається.

Мені ці парфуми сподобались, аромат підійшов ідеально. Хто шукає чого такого ненавʼязливо- кокетливого...дуже раджу спробувати. Він вартий уваги.