SomovaFM

Kiss-On-Cheek від 13PERFUMES

Kiss-On-Cheek від 13PERFUMES
Kiss-On-Cheek від 13PERFUMES
Kiss-On-Cheek від 13PERFUMES

Знайомлю вас із ще одним цікавим ароматом від Українського бренду нішевої парфумерії 13PERFUMES - Kiss-On-Cheek

(про перший аромат https://club.makeup.com.ua/post/26788/)

Уявляючи як будуть грати ноти аромату, вже розуміла що парфум буде пудровим, ніжним та грайливим.

Тип аромату: квіткові

Початкова нота: Ананас, Бергамот, Папая, Яблуко

Нота серця: Ірис, Троянда, Фіалка

Кінцева нота: Бензоїн, Білий мускус, Жасмин, Кашмеран, Кедр, Олібанум, Пачулі

При першому розпилу з холоду, аромат здався зарізким - наче не хотів знайомитись та показував свій характер. Але варто було його добряче відігріти і він почав розкриватися поступово кокетнича зі мною.

На початку знайомства відчутні гучні свіжі ноти бергамоту та яблука. Аромат розкрився одразу своєю життєрадісністю.

Через хвилину, як тільки він осядає на теплій шкірі, починає проявляти свою грайливість, даючи відчути солодкий сочний смузі ананасу з папаї.

Поступово аромат засмокоюється та ніби розкриває свої обійми, даючи відчути пудровість ірису та свіжі ноти фіалки. Трояна сором'язливо заховалась десь між ними, її аромат ледь вловим, але саме вона тримає цей букет серця разом.

Вже на останок парфум розтікається по тілу як тисячі ніжних теплих поцілунків, залишаючи по собі аромат бензоїну з пачулі, даючи тягучі акорди деревної смоли.

Кінцеві ноти трохи розділились між собою на два табори, вирішивши залишити деревні тягучі аромати на моєму тілі. А от на одязі, в той же час, яскраво відчутний тягучий шлейф солодкого жасміну, який підтримують свіжі ноти олібануму.

Це аромат на весну та тепле літо. Я бачу його саме в цю пору року на собі, точніше саме цю пору року бачу навколо себе, коли закриваю очі та вкушаю його.