SomovaFM

Mad About You від 13PERFUMES

Mad About You від 13PERFUMES
Mad About You від 13PERFUMES
Mad About You від 13PERFUMES

Новий рік починається з відкриття нових ароматів та брендів.

13PERFUMES - доволі молодий Український бренд нішевої парфумерії.

Увесь їх дизайн лаконічний і оформлення пляшечок відрізняється лише кольорами та назвою аромату на них. Мені подобається така концепція, не відволікає на себе увагу від самого аромату, але і приємно брати до рук та споглядати за пляшечкою на поличці.

Асортимент бренду налічує не багато парфумів, поки що 😉 Проте всі вони дуже різноманітні, тож кожен зможе підібрати щось на свій смак. Окрім парфумів бренд виготовляє ще й ароматичні свічки.

Mad About You від 13PERFUMES
Mad About You від 13PERFUMES

Червона скляна ковбочка з білим написом назви аромату, шрифт в них доречі дуже гарний, має металевий дозатор з кришечкою. 10 мл чудовий формат, аби носити з собою.

Тип аромату: гурманські

Початкова нота: Боби тонка, Жасмин, Шафран

Нота серця: Амбра, Бурштин, Ялівець

Кінцева нота: Кедр, Ялинова смола

Аромат дуже цікавий і незвичний. Він розкривається поступово, по різному граючи в залежності від температури тіла та самого парфума.

Відігрівши аромат після отримання, в перший розпил всі ноти заграли одразу симфонією і мені складно було розпізнати їх. Лише години через чотири здалося, що я відчуваю мускус і аромат стає чоловічим. Ось чому тоді він здався знайомим, це типові ноти в чоловічих парфумах, які мені так подобаються.

Через пару днів, настоявшись, смакуючи аромат він почав розкриватися для мене поступово, з дуже цікавими акордами.

Перше, що одразу відчула - солодкі ноти жасміну та шафрану, які майже одразу затьмарив аромат бурштину. Цей тандем чітко закріпився на мені і я довго розмірковувала, що саме це мені нагадує.. І тут було цілковито неочікуване відкриття - легкий запах чистих бинтів з аптечки. Це на стільки цікаво, незвично і приємно.

Через пару хвилин солодкість шафрану до якого приєднується амбра, починає переважати, що робить аромат густим та тягучим.

В моїх голові одразу промайнув фільм "The Devil Wears Prada" - світ впевнених, рішучих та елегантних жінок. Нехай диявол і носить Prada, але власні жінки з Манхеттену несуть за собою шлейф аромату Mad About You.

Через декілька годин, знов неочікувано для себе, я чітко відчуваю акорди йоду в поєднанні з тими самими бинтами, але ж вони не зазначені в піраміді. Хач і базові деревні ноти кедру пройшли повз мене, але все ж таки обмірковуючи свої відчуття, гадаю що цей присмак йоду дає саме ялинкова смола.

💋Mad About You - став для мене відкриттям. Пристрасний та зухвалий. На стільки цікавий, що я не можу припинити вкушати його. Це незвичне поєднання аромату домашньої аптечки з солодкуватим присмаком. Він теплий, грайливий та тягнеться за тобою шлейфом обіймів.

Стійкість чудова, на тілі до 8 годин чіткого звучання, навіть після душу легкий присмак відчутний на місці розпилу.