Набір, який дарує емоції
Mermade Complete Skincare Ritual
Отримувати подарунки завжди приємно☺️ А коли це красиво, естетично і довершено - це створює настрій та дарує феєрію найщиріших позитивних емоцій!🎉 І це не просто слова, я висловила власні враження. Отримавши цей бокс я розпливалась в посмішці і провела весь день в прекрасном у піднесеному настрої!🥰
Ну справді, неможливо залишатись рівнодушною до цієї краси. Подивіться на яскравий дизайн коробочки💖 Нас попереджають та інтригують написи «beauty secrets inside». І всі ці секрети надійно сховано під рожевим бантиком
Під час зйомки в кадр прийшов кіт, він сидів поруч надійно оберігаючи мій скаб. Читаю в його очах питання: чому бренд називається не «мур»мейд?😁 Він готовий стати вусатим обличчям «мурррр»мейду😂
Асортимент
З брендом Mermade дуже легко втілювати в життя такі магічні моменти😊 За нас все продумано та втілено в життя, залишилось тільки обрати бажаний вміст. Саме в такій коробочці виробник пропонує наступні комплектації:
- мій варіант, це набір засобів по догляду за шкірою обличчя (тонік, гель для вмивання, ензимна маска, крем, патчі);
- набір для догляду за тілом: пінка для душу, пудра для ванни, слайм гель для душу, бальзам для губ;
- парфумовані набори: гель для душу, крем для рук, парфумована вода, твердий шиммер-парфум;
- комбіновані набори: пінка для душу, цукровий скраб, парфумований гель для душу, бальзам для губ, крем для рук
- набір для догляду за волоссям та шкірою голови: шампунь, кондиціонер, скраб-пілінг, спрей-термозахист;
- сяючий набір з глітером, пінкою, пудрою для ванни, бальзамом для губ, антисептиком та кремом для рук.
Також в асортименті представлені набори у вигляді трикутничків та в милих брендових коробках з хмаринками☁️ Ну ви зрозуміли, є великий асортимент з різними цінами. Кожен зможе підібрати власний підходящий варіант. Mermade спростив задачу з вибором подарунків🌷
Як вказано на коробці «unbox the magic»!
Зробимо це разом у відео. Відкривати боксик дуже легко! Адже потягнувши за стрічку бантик розплутується і всі бортики коробки відкриваються, як квітка.
Щодо вмісту
Як зазначала раніше, мій бокс має наповнення доглядовою косметикою для обличчя. Всі засоби в тюбиках мали захисні мембрани під кришками, спрей мав повітряну пробку, а баночка з патчами упакована в окрему коробочку, має мембрану та лопатку.
Все упаковано надійно, нічого не потекло.
Наразі я вже тестую ці засоби і про кожен зроблю окремий допис😊
Коментарі (0)