Олена В

Agent Provocateur

Agent Provocateur

Дуже провокативний і неоднозначний аромат. Але це ж Agent Provocateur.

Прем’єра аромату:2006
Тип аромату:східні

Початкова нота:Іланг - іланг, Білий лотос, Листя фіалки
Нота серця:Жасмин самбак, Квітки османтуса, Олія турецької троянди
Кінцева нота:Амбра, Мускус, Пачулі, Сандалове дерево

Аромат починає розкриватися досить різко та зухвало. Але, на щастя, іланг-іланг, який я недолюблюю в парфумах, тут звучить вибухово ну від сили пару хвилин. І то, якщо нанести занадто багато аромату. А потім я відчуваю чисті білі квіти. Не впевнена, що це лотос. Мені це більше конвалія і квіти білі на деревах з подвір'я. Так десь схоже пахне у дворі в кінці травня, коли все навкруги в білому цвітінні! І ця краса (тут все гармонійно) звучить довго. Бо і фіалка тут, жасмин, і трохи троянди. Ще мені звучить замша, мабуть якась комбінація так "грає" . Амбра і сандал-на висоті. Про мускус: а тут не все так однозначно. Він якраз на грані балансування: між сексуальністю і чуттєвістю та, як на мене, вульгарністю. Головне не скотитися на "темну сторону". І тут, я думаю, велику роль грає температура повітря та тіла. Бо зараз холодно і я холоднокровна і ...мускус ну дуже доречний. Він надає дійсно звабливі, еротичні нотки. Але в спеку...ох, я думаю він "зіграє" роль антагоніста. Може дуже зіпсувати цей баланс, додавши "тваринності" аромату.

І все ж ти коханка, навіть ні: кохана! Бо ти прекрасно і дуже п'янко звучиш. Аромат звабливий, дуже інтимний, близький до тіла. Шлейф буде, але не сильний і не дуже довгий. І ще плюс: мініатюра зі спреєм. І це рідкість для такого формату і приємний бонус.

З приводу чи ретро це? Я не ділю аромати на ретро і не ретро. Я ділю на те, що подобається і ні. "Коханка" мені подобається. Але я не готова купувати повнорозмір. Можливо ще раз маленький формат візьму, для сумочки.

Хтось порівнює його з "Червоною мацквою". Ну однозначно не схожі...Але в якусь секунду "Maitresse" мені нагадав той топорно зроблений дешевий совковий аромат під назвою "Ландиш", який у нас лежав в серванті і ним ніхто не користувався із-за його "ядрьоності". Але на відміну від тої конвалії, конвалія Агента дуже благородна, інтелігантна і "гарно вихована"!

Отже, аромат неоднозначний. Він може закохати в себе з усією міццю і подарувати дійсно насолоду і блаженство чи відштовхнути від себе і потрапити в списки хейту.

Стійкість: не дуже стійкий, години 3-4, а далі тільки легкий натяк. Звучить ближче до тіла.

Так як ціна на мініатюрку дуже демократична (я купувала за 190 з копійками), я її взяла, хоча була впевнена, що мені аромат не сподобається. Але зірки зійшлися так, що мені пощастило.

Можливо і вам сподобається!

Agent Provocateur