Важка артилерія в б оротьбі з висипаннями.
Познайомилась я з засобами від акне Skinormil, знаю, що їх радять деякі дерматологи і косметологи, в мене вже практисно закінчуються деякі пробники, тож настав час скласти враження.
Користуюсь цією косметикою два тижні, адже пробників у мене не мало і за цей час я дійсно помітила результат, поява акне у мене призипунилась, десь три дні жодного нового прищика, при цьому, що зараз період ПМС, з досвіду двох попередніх місяців в цей час картина була зовсім жахлива.
Таяк деякі засоби містять кислоти, а особливо гліколеву, то перший тиждень може масово сипати в нових місцях,для мене це нормально, треба перетерпіти, так очищується шкіра, нові висипи все ж швидше сходили і зараз тільки залишились постакне, які теж швидше знеб арвлюються.
На фото результат за два тижні і один день)
Щодо чорних цяток, то їх стало менше і пори виглядають вужчими. Напевне для кращого результату варто чекати декілька місяців, тому я вже роздумую над придбанням повнорозмірного флюїда і лосьйона, якщо картина на моєму обличчі знову буде мене хвилювати.
Давайте детальніше розберемо продукти.
Skinormil Anti - Acne Purifying Gel, це доволі ефективний очисник для шкіри обличчя, він не про сюсі мусі пусі, ніжне очищення і ласкавий догляд, він направлений на очищення пор і зменшення запалень. Піниться не сильно, але очищує добре, після вмивання присутнє відчуття стягнутості.
Має в складі жорсткий пав: лаурит сульфату, я не противник його в догляді в умивалках, але знаю, що не всі люблять.
Сульфат цинку. Має сильні в'яжучі та антимікробні властивості, допомагає заспокоїти шкірні подразнення, викликані екземою, вугревими висипами, косметичними процедурами або сонячними опіками.
РЕТИНІЛ ПАЛЬМІТАТ - складний ефір пальмітинової кислоти та вітаміну А, стабільність якого вища, ніж чистого вітаміну А. Має пом'якшувальну дію на шкіру, підвищує її еластичність, активізує процес відновлення клітин, розгладжує дрібні зморшки.
Саліцилова кислота. Руйнує білкові містки між клітинами рогового шару. Також вона руйнує білки мікробів на шкірі - звідси антисептичний ефект. Плюс, вона розчиняє жири і легко проникає в сальні пробки, знищуючи бактерії і очищаючи шкіру.
Цинкова сіль піролідон-карбонової кислоти - допомагає контролювати акне і зменшити секрецію шкірного сала, допомагаючи шкірі зберігати вологість.
ЛИМОННА КИСЛОТА- Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію.
Skinormil lotion anti-acne.
Добре доочищує шкіру, матує їі, після нанесення дещо пококолює шкіру, але це нормально, бо в складі кислоти і на другому місці спирт( але сухості чи шелушінь він на шкірі не викликав, проте я використовувала разом з іншим доглядом, кремчики тут сильні також)
Спиртовий тонік тонік має деякі схожі активні складові, як гель, серед них: лимонна кислота, цинк, саліцилова кислота і ретинол пальмітат, що з нового-це екстракт кореня ірису квіткового, який пригнічує активність ферментів, що спричиняють розпад білків позаклітинного матриксу (колагену та еластину), і сприяє синтезу білків DEJ (шкірно-епідермального з’єднання). Зміцнює шкірний бар'єр і зменшує глибину зморшок.
Skinormil Global Care Fluid.
Окрім таких же активних речовин, як в попередників, в бій з висипами входить гілколева кислота, від якої мене завжди сипить спочатку, особливо, коли стан шкіри запущений, але вона на пару з сліциловою дійсно чистять мені пори (на скільки це можливо) і добре підсушують висипи.
Після нанесення флюїду відчуття поколювання посилюється і я вже з нетерпінням чекаю нанесення крему.
Skinormil Anti-Acne Skin Balance Cream. Має доволі легку текстуру, шкіра з ним матова і ніжна, але й зволожена. Більше подобається використовувати в день, на ніч використовую жирніший кремчик від цього ж бренду.
Склад тут дуже багатий, тому розберемо найкікавіші компоненти:
ніацинамід Н. покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками.
Гліцерин-зволожувач і пом‘якшувач і вологоутоимувач.
ОЛІЯ ШИ, карите -живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює, захищає шкіру від впливу сонячних променів і сприяє її відновленню, має протизапальну активність і регенеруючі властивості
ОЛІЯ АРГАНИ - Уповільнює процеси старіння шкіри, сприяє омолодженню. Прекрасно вбирається, надає шкірі м'якості, захищає від сухості та подразнення. Сприяє загоєнню саден, дрібних ран, опіків.
ОЛІЯ ЖОЖОБА. Має гарну спорідненість зі шкірою, сприятливо діє на шкіру та волосся.
БІСАБОЛОЛ. Застосовується в засобах для захисту шкіри із протизапальним та заспокійливим ефектом.
ЦЕРАМІД ЗБ СТ (CERAMIDE ЗВSТ) -патентована формула водорозчинних церамідів. Ліпідна речовина, що допомагає відновленню ліпідного бар'єру.
СКВАЛЕН. Має пом'якшувальні, бактерицидні властивості.
Вітамін Е. Є основним фізіологічним антиоксидантом шкірного бар'єру.
Skinormil Skin Balance Cream-цей кремчик жирніший і більш поживний за попередній, тому чудово підходить на вечір, він ідеально завершує етапи догляду від Skinormil, адже чудово живить шкіру, з ним не помічено надмірних лущень, які могли б бути від кислот.
В складі теж:ніацинамід, масло ши, олія аргани, олія жожоби.
Ось такий в мене вийшов невеличкий курс лікування акне і результатом я задоволена. Не дивлячись на наявність спирту в косметиці ніяких негативних реакцій, крім сухості не було, але це ненадовго, адже кремчики тут доволі поживні і швидко знову я відчувала комфорт.
Коментарі (0)