YuliHrytskoff

Гель для інтимної гігієни з корою дуба і ромашкою Vis Plantis Herbal Vital Care Intimate Hygiene Gel

Гель для інтимної гігієни з корою дуба і ромашкою Vis Plantis Herbal Vital Care Intimate Hygiene Gel

Це вже мій третій засіб для інтимної гігієни від польського бренду натуральної косметики Vis Plantis – і знову дуже навіть задоволена! А це спонукає знайомитися з новими і новими засобами цього виробника, проте сьогодні мова йтиме про Гель для інтимної гігієни з корою дуба і ромашкою.

Гель розфасований у якісний прозорий пластиковий флакон, крізь який видно розхід засобу. Дизайн флакону дуже красивий – на прозорій основі – флористичні елементи – квіти ромашки, лікувальні трави, оформлення витримане у ніжному бузковому кольорі. На дотик ці флористичні елементи дуже приємні – матові, злегка об’ємні. Ну флакончик привертає увагу однозначно! І мені дуже подобається!

Флакон оснащений дозатором. Він трішки тугий, але працює добре – не заїдає, не «плюється».

Об’єм гелю - 300ml.

Склад гелю, як для мас маркету, дуже навіть непоганий. Його основу складають м’які ПАРи, які вирізняються делікатністю очищення та не спричиняють сухості чи подразнень. До того ж, до складу гелю входить велика кількість зволожувальних та заспокійливих компонентів, більшість із яких мають природнє походження, наприклад, бетаїн, екстракти кори дуба та ромашки лікарської, олія кісточок журавлини, пантенол, гліцерин та молочна кислота. Звичайно, є й допоміжні компоненти по типу регуляторів в’язкості, стабілізаторів емульсії, але їх небагато і всі вони безпечні. Єдиний момент, який мені не до вподоби у складі, це наявність не зовсім безпечних консервантів, в тому числі тих, що здатні повільно вивільняти невеликі кількості формальдегіду… Хоча, Cosmetic Ingredient Review (CIR) (незалежна експертна наукова група) дійшла висновку, що гідантоїн DMDM є безпечним косметичним інгредієнтом при поточних рівнях використання – 0,074 відсотка або менше. Але я б воліла, щоб таких консервантів у складі косметичної продукції, якою я користуюся, не було б взагалі, адже ж можна їх замінити на більш безпечні…

Консистенція засобу гелева, в міру густа.

Текстура однорідна.

Колір – прозорий з жовтим підтоном.

Запах – дуже приємний! Косметичний фруктово-квітковий, дуже ніжний і легенький. На шкірі після використання не залишається.

Піниться добре, але піна утворюється не обільна (як після сульфатних засобів), а дуже ніжна й делікатна.

Змивається легко і швидко.

Використовую гель за його прямим призначенням – для очищення інтимних зон тіла, зазвичай, двічі на добу, проте можу й частіше)

Гель гарно піниться, для одного використання мені достатньо засобу, що виходить від двох натискань на дозатор, проте, якщо економити, може вистачити й одного, але я люблю побільше). Легко та швидко змивається, не залишаючи на шкірі відчуття мильної плівки.

Гель прекрасно очищує інтимні ділянки тіла, дарує відчуття чистоти, свіжості та комфорту. Не викликає печіння чи свербежу. Але помітила, якщо використовувати гель більше ніж два рази на добу (інколи це буває необхідно), то може виникнути відчуття незначного дискомфорту. От два попередні засоби для інтимної гігієни від Vis Plantis, якими я користувалася раніше (Гель для інтимної гігієни «З корою дуба та журавлиною» та Піна для інтимної гігієни "Бузина і молочна кислота") взагалі не викликали в мене жодних неприємних відчуттів, скільки б разів на день я ними не користувалася… Видно, цей гель трішки агресивніший. Але, тим не менше, нічого серйозного, просто тепер використовую його максимум двічі на день…

Алергії, подразнення чи якихось інших тому подібних неприємних явищ гель у мене не викликав.

В загальному, Гель для інтимної гігієни з корою дуба і ромашкою Vis Plantis Herbal Vital Care Intimate Hygiene Gel – прекрасний базовий варіант для очищення інтимних ділянок тіла. Непоганий склад (за виключенням не самих, на мою думку, безпечних консервантів), приємний аромат, забезпечує якісне очищення, не спричиняє сухості чи свербежу. Але важливо не переборщити з частотою використання)))