krislemly

Girlwood | Патчі від прищів

Girlwood | Патчі від прищів

Пакування: дуже компактний, плоский, непромокальний зіп-пакет із блискавкою. В середині якого три аркуша з патчами по 36 на кожному. Всього 108 штук.

Патчі мають два розміри - 1.2 та 0.8мм, що дозволяє нам підібрати патч за розміром запалення.

Girlwood | Патчі від прищів
Girlwood | Патчі від прищів

Використовувати їх дуже просто: потрібно нанести патч на очищену проблемну ділянку шкіри та залишити на кілька годин або ніч. Я наносила на ніч.

Відклеювати патчі легко, безболісно. Хоча вони тримаються чудово, і за багато годин вони навіть на міліметр не зрушуються, і самі не відвалюються.

Моя шкіра не проблемна. Але останнім часом борюсь з висипами які «подарував» мені bb крем Missha. Оскільки подібні запалення можна назвати одиничними, я сподівалася, що з пластирями можна буде прискорити процес їхнього дозрівання та загоєння.

Результат: у деяких випадках прищик повністю зникає, у деяких залишається ще трохи. Але абсолютно точно патчі працюють. На фото результат за одне використання. Як бачимо деякі висипи пройшли безслідно.

Ці патчі ідеально підійдуть для боротьби з дрібними прищами, які вже дозріли, вони реально зможуть витягнути все непотрібне і прискорять процес загоєння. До того ж, вони стануть чудовим захистом від бруду та пилу.