Marinka🌈Rainbow

Nivea Eau de Toilette

Nivea Eau de Toilette

Всім привіт ❤️

Не так давно я розповідала про новий для себе аромат Nivea Eau de Toilette,це той самий що повторює віддушку легендарного крему в синій банці. Спочатку він з'явився в мене в форматі відливанту і був час розносити його та зрозуміти чи потрібен мені повнорозмірний флакон.

Насправді сильної потреби ще в одному флаконі не було, але композиція настільки мені сподобалась що я вирішила візьму , до того ж в наших магазинах цю туалетну воду не знайти , тільки за кордоном,нажаль. І поки є на сайті Makeup то варто скористатися такою можливістю.

Nivea Eau de Toilette

Туалетна вода Nivea Eau de Toilette представлена лише в одному об'ємі 30 мл. Упаковка гарна та колекційна, флакон маленький та важкий,основа з матового скла, а кришка з пластику. Сам флакон знаходиться в "бляшанці" яка зовнішнім виглядом нагадує крем Нівея, в середині підложка з синього бархату, виглядає дуже естетично та незвично.

Сам аромат вже давно не новинка,він випущений ще в 2015 році.

Аромат дійсно нагадує крем Nivea, він повністю повторює його віддушку, він чистий, білий, пудровий, дуже добре відчуваються іланг-іланг, конвалія та лаванда. Що добре порадувало це стійкість. Чомусь здавалось що аромат такого плану буде швидко зникати та він добре тримається на шкірі , а особливо на одязі та волоссі. Також я помітила що при високих температурах Nivea Eau de Toilette стає більш пудровим , а в холоді він більше кремовий та білоквітковий.

Туалетна вода буде ідеальним подарунком для поціновувачок класичного крему Нівея і якщо вам подобається такий напрямок в ароматах.

Це чудовий варіант для дому або "парфуму без парфуму" для тих хто не полюбляє парфумерію в цілому.

Він не сидить близько до шкіри, добре відчутний оточуючим , декілька разів мені робили компліменти і що не дивно це було " від тебе так чудово пахне нібито ти щойно із душу ", тобто аромат дійсно робить очікуваний ефект чистоти.

Ціна не зовсім бюджетна, проте туалетна вода зроблена якісно і не розчаровує.

Дякую за увагу 🤗