YuliHrytskoff

Манікюр із використанням голографічної втирки

Манікюр із використанням голографічної втирки

Голографічна втирка – один із моїх улюблених матеріалів для створення дизайну покритих гель-лаком нігтів. Такий дизайн виконується дуже легко, не потребує багато часу, проте дивиться ну дуже ефектно!

Тому хочу показати вам один із своїх манікюрчиків, створених за допомогою голографічної втирки.

то початок – завжди стандартний. Спершу знімаємо старе покриття (я це роблю з допомогою фрезера), надаємо вільному краю нігтя бажаної довжини та форми. Підіймаємо та обрізаємо кутикулу (або ж просто акуратно відсуваємо її – якщо ви прихильниця необрізного манікюру), зачищаємо бокові валики. Далі – легенько запилюємо нігтьову пластину бафом чи м’якою пилкою.

Тепер переходимо до покриття нігтів гель-лаком. Обезжирюємо нігті за допомогою спеціальної рідини та наносимо на них праймер, даючи йому просохнути на повітрі хоча б хвилинку. Покриваємо нігті базою з вирівнюванням та просушуємо у лампі. Далі – покриваємо всі нігті нюдовим гель-лаком (або ж можна використати камуфлюючу базу одразу після праймера). В даному манікюрі використаний гель-лак Go у відтінку №5.

Тепер переходимо до дизайну втиркою. Не знімаючи липкого шару, аплікатором для нанесення тіней наносимо голографічну втирку на кожен ніготь, починаючи від торця і акуратно розтягуючи її майже до середини нігтя. Далі – дуже акуратно проходимось м’якою пилочкою по вільному краю кожного нігтя, щоб зняти залишки втирки (це необхідно зробити для того, щоб лак і топ не почали відшаровуватись та відколюватись). Покриваємо нігті топом дуже тоненьким шаром та просушуємо в лампі. Для покриття втирки, я капаю топ на палітру та покриваю нігті окремим пензликом - не використовуючи рідний із флакону топа, щоб блискітки не перенеслися у флакон.

Все, манікюр готовий. За бажанням, на кутикулу можна нанести олійку)

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.

3. База та топ каучукові OXXI Professional.

4. Гель-лак Go у відтінку №5.

5. Голографічна втирка для нігтів.

6. Олія для кутикули "Ранок у Карпатах"Reglance Cuticle Oil.