Світлана

Блиск для губ Bless Beauty Glow Lip Filler

Блиск для губ Bless Beauty Glow Lip Filler

Привіт. Ділюсь своїм враженням про блиски Bless Beauty Glow Lip Filler.

Глянцеві напівпрозорі відтінки без блискіток - це моя найулюбленіша формула. Так, щоб можна було наносити на бігу і навіть без дзеркальця.

Замовлення робила на MakeUp. Придбала одразу кілька відтінків які мене зацікавили і були в наявності. Раніше я вже їх тестувала в одному офф лайн магазині, тому чітко знала які номери хочу замовити. Шкода, що не було номера 02, бо і його я б теж хотіла замовити.

Блиск для губ Bless Beauty Glow Lip Filler
Блиск для губ Bless Beauty Glow Lip Filler

Отже, на даний час у мене чотири кольори 01, 03, 04 та 05.

Упаковка приємна на вигляд, і дуже класно, що вони квадратні по діаметру. Як виявилось, дуже зручно зберігати упаковки саме такого формату

Всі відтінки на губах напівпрозорі і прикольно виблискують. Назва блиску, як на мене, йому підходить. Адже за рахунок комбінації напівпрозорості + глянцевого блиску + заповнення всіх морщинок на губах, візуально вуста виглядають більш округленими та наповненими.

Але давайте покажу як це виглядає на губах.

Тон 01 - прозорий.

Ну здавалось би, що тут показувати? Але хочу відмітити, що на губах це виглядає як рідке скло. Ось саме це хочеться бачити, коли я користуюсь прозорими відтінками. Бо іноді буває так, що наносиш блиск, а на губах це виглядає наче я їх не витерла після жирної іжі. Тут такої історії немає.

Тон 03 - напівпрозорий пастельно рожевий. Трохи висвітлює мій колір губ. Підійде для днів, коли в мене насичений макіяж, під який треба світлі губи

Тон 04 - напівпрозорий коричнево-рожевий. А ось це мій особистий фаворит. З моїм тоном шкіри та волоссям виглядає вері-сексі-хот.

З першого нанесення, я зрозуміла що буду його повторювати ще.

тон 05 - це як попередній відтінок, але наче в нього додали вдвічі більше пігменту. Все ще присутня якась прозорість, але явно менше ніж в попередніх.

Якраз в цьому відтінку можна побачачити як він заповнює всі тріщинки на губах. Проте, можу точно відмітити, що це помітно тільки якщо дивитись дуже зблизька.

Блиски мають невелику липкість, проте комфортно носяться на вустах.

В завершення хочу сказати, що я повністю задоволена тим, що придбала. Вважаю, що ціна=якість.

Мінусів для себе не знайшла.

Світлана
3
Підписники
0