falafelka01

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation

Пакування в продукту як завжди чудове, на ньому зупинятись не буду, дещо неочікуваний хвойний аромат, але зникає буквально за пару хвилин.

Відтінок Warm Porcelain, обирала за описом з офіційного сайту: Екстра світлий бежевий з жовтими відтінками; для блідої шкіри. +- підходящий, зливається з тоном шиї, але для мене незвично бути настільки рівномірно світлого відтінку, я надаю перевагу більшій кількості жовтого/рожевого підтону. Колір не окислюється і не змінюється. Перекриття середнє і вище. Фініш напівматовий, фіксується самостійно, слідів не залишає.

З першого ж використання стало зрозуміло, що легко не буде, тональний потребує хорошої підготовки. В мене комбінована шкіра, де лоб найбільш жирна ділянка, при цьому щоки і підборіддя нормальні. Нанесення тону на шкіру зволожену кремом мало дуже посередній результат, наступного разу після крему додала рідну вітамінну базу, трохи краще, але все ще складається враження, що не відбувається необхідної взаємодії засобу зі шкірою. Тон виглядав як дещо неоднорідне пудрове покриття, при цьому на лобі де шкіра жирніша, ситуація була значно краща. Виходом із ситуації для мене стало змішування з більш легким, зволожуючим тональним Vichy. Засоби мають протилежні характеристики, тому в результаті виходить досить комфортно і візуально набагато краще ніж соло використання.

Чесно кажучи, рекомендувати дивитись в бік цього тону я б радила тільки якщо у вас жирний тип шкіри без недоліків які можуть лущитись, тоді з великою вірогідністю враження будуть позитивними. Всім іншим не варто займатись танцями з бубном.

*Про нанесення: за моїми спостереженнями що консилер, що тон Bobbi Brown не люблять вологий спонж, консилер найкраще тонким шаром розподіляти пальцями, а тон - сухий спонж, або пухнастий круглий пензлик. До того ж чим тонше нанесення, тим краще, в засобах величезна кількість пігменту.

**Стійкість: тон залишається на шкірі впродовж дня, його вигляд це звичайно вже інше питання. Міцеляркою змити можна, але доведеться докласти зусиль і додатково використати гарну вмивалку)

Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation