Крем під очі Medi peel eye hyaluronic volumy…
Моє знайомство з Medi peel і мій досвід використання цього крему…
В мене закінчився крем під очі, і я була в складрих пошуках. Бо почала шукати ще задовго до закінчення попереднього. Хотілося чогось класного і дієвого. Під очима в мене проблемна зона, є над чим працювати. Шкіра зараз стала дуже сухою, і від цього зʼявилося багато дрібних зморшок.
Звернула увагу на Medi peel. До цього не була знайома з цим брендом.
Якраз на мейкапі була на цей крем дуууже класна акція, і я його купила за 341 грн. Це ідеальна ціна, враховуючи такий обʼєм.
Чи дійсно цей крем такий ідеальний?
Щодо складу, я тільки перевірила, чи нема небезпечних речовин. Тут все добре. Щодо корисних складників: ніацинамід, соняшникова олія, евкаліпт, магнолія. Тут я детально теж не розбирала, бо купувала через гарні відгуки. Тай, як показав мій досвід, не завжди ідеальний склад буде дієвим.
Крем липкий, він тягнеться як клей ПВА. Я до цього була готова, тож в мене не було ефекту несподіванки.
Виробник рекомендує наносити його на зволожену шкіру. В моєму випадку це тонер. Спочатку наношу під очі його, тоді розподіляю крем. Він липкий, тягнеться і важко розмащується. Але!!! Проходить 5 хв і крем повністю вбирається в шкіру, не липне, не залишає плівки, та й взагалі жодних слідів після себе.
Також я спробувала нанести його просто на суху шкіру (чого не зробиш заради тестування😅)- так не треба, тоді виходить зворотній ефект.
Я його використовую зранку. Макіяж на нього лягає ідеально. В мене консилери від Dior I O'bays...що цей, що цей лягли як має бути.
Жодних побічних реакцій не було взагалі, ні висипань, ні почервонінь, ні печіння.
Тепер мої враження...
Я бачила, що шкіра стала значно зволоженішою і тепер нема таких набряків під очима. Але найбільший результат побачила на фото до/після. Як добре, що я їх зробила.
І це тільки 7 днів користування!!!
Тож можу сказати, що крем дійсно класний. Він дійсно дає бажаний результат.
Коментарі (0)