Христина 🌺

Знову повернулася до альгінатних масок…

Знову повернулася до альгінатних масок…

Це знову покупка під впливом клубу. Ці маски ніби "завірусили" мої соцмережі. А ще в мене закінчилась моя маска, якою я користувалася дуууже довго, тому вирішила шукати заміну.

Взяла спробувати альгінатні маски.

Тут дуже зручний формат, бо раніше в мене були в банках. А так зручно і компактно. Однієї упаковки мені вистачило на 2 рази.

Знову повернулася до альгінатних масок…

Склад натуральний, не має шкідливих речовин. Маска має запах, він інтенсивний, але приємний. Після нанесення він зникає.

Я засипала в мисочку ~половину пачки, влила 20 мл води кімнатної температури. Розмішала. Проблем під час розведення/нанесення не виникло жодних. Маска добре розмішалася: швидко і легко. Грудочок не було.

Протримала ~ хвилин 20. Зняла одним шаром, теж дуже легко. Що не знялося - змила водою.

Сама маска справила дуже класне враження, ефект від неї я побачила теж одразу: дуже гарна і сяюча шкіра. Дійсно можна прирівняти з походом до косметолога. Вона зняла припухлість і мінімальні набряки ( в мене такі були).

Жодних негативних реакцій чи алергії не викликала.

Маскою я дуже задоволена, дійсно. В мене колись було багато таких масок, вже й не памʼятаю які. Одна з них була Agor... вона не давала такого ефекту, як дала ця.

Тож тепер маски Joko blend будуть в моєму догляді зустрічатися часто.