Дарина🦉

Альгінатна маска очищувальна з вуглем

Альгінатна маска очищувальна з вуглем

Всім привіт!

Якщо у Вас поганий настій, то тягнемося до пакетика з альгінатною маскою від Joko Blend . Полюбилися мені ці масочки, для мене вони дієві та дарують гарний настрій не тільки мені!

Нещодавно я спробувала альгінатну маску для шкіри навколо очей, з пептидами цього бренду, допис робила тут https://club.makeup.com.ua/post/29219/.

Маю жирну проблемну шкіру з почервоннінями, тому сьогодні мій вибір пав на очищувальну маску з вугіллям. В кінці прикреплю фото "до" та "після".

Зовнішній вигляд

Білий пакетик, гарної (плотної) якості. З назвою засобу та бренду. На звороті, є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 20 г.

Аромат та текстура

Аромату ніякого не відчуваю.

Текстура нагадує борошно. Світло сірого кольору. При змішуванні з водою, колір стає більш темніший, темно сірим.

Склад (інформація з сайту)

Diatomaceous Earth, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Charcoalt, Sodium Pyrophosphate, Aloe Vera Extract, Camellia Sinensis Extract, Parfume.

Вугілля в складі маски ефективно абсорбує надлишки шкірного жиру, нормалізує роботу сальних залоз. Екстракт камелії інтенсивно зволожує шкіру, стимулює вироблення колагену.

Спосіб застосування

Висипати весь вміст пакета в окрему суху ємність. Додати 50-60 g (г) ледь теплої води (температура 22-23°С) , я користуюсь шприцем, бо на око я не можу додавати воду. Ретельно перемішати до однорідної консистенції. Нанести маску на обличчя за допомогою шпателя щільним шаром. Залишити на 20-25 хвилин до повного висихання. Знимаю маску шматочками (пластами), одним шаром в мене не виходить.

Альгінатна маска очищувальна з вуглем
Альгінатна маска очищувальна з вуглем
Альгінатна маска очищувальна з вуглем
Альгінатна маска очищувальна з вуглем
  • Маска освітлює шкіру;
  • прибирає жирний блиск, надає матовий ефект;
  • трохи "стухли" почервонніння;
  • обличчя виглядає доглянутим та свіжим;
  • шкіра зволожена, чому я здивувалася, я не очікувала такого ефекту і матування і зволоження);
  • на пори ніяк не повліяла, то мій головний біль (дуже розширенні);
  • ну і звісно настрій, з мене всі сміялися!

Дуже задоволенна ціма масками, і всім рекоменую спробувати. Тепер хочу спробувати гідрогелеву маску для обличчя, теж багато гарних відгуків про неї.

Всім дякую, і гарного настрою!