Ta_nyaaaaaaa

Рисова пудра Pease | Забувамо про надлишковий блиск і жирність!

Привіт ☺️ Рада тебе бачити!)

Підготувала для вас допис про розсипчасту рисову пудру, а саме Paese Rice Powder.

Влітку 2023 я вперше спробувала розсипчасту пудру - нею була Eveline Cosmetics Matt Mu Day Banana Powder. Допис про неї був тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/20691/

І ось, коли вона майже закінчилася, я зрозуміла, що формат компактної пудри більше не хочу і стала шукати заміну.

Так, у «бананової» 🍌 пудри такий собі склад, але мені подобалася дія: м’яке матування шкіри, без ефекту штукатурки. До речі, незважаючи на те, що на першому місці у її складі Тальк (а ще силікони й інші 💩 компоненти), вона не забивала мені пори. Але водночас і зазначу, що використовую двоетапне очищення.

Перейдемо нарешті конкретно до пудри Паєс))

Пудра знаходиться у звичайній картонній коробочці, на якій написи про назву бренду й продукту, а також склад, строки й інша типова інформація.

Пластикова виконана у мінімалістичному дизайні, матеріал прозорий пластик.

Верхня кришечка бежева з білими написами, легко відкручується і закручується.

Моя пудра має 10 грам. Також мені відомо про форму випуску 15 грам.

А ще бренд має в наявності бамбукову 🎋 пудру в об‘ємі 5 грам. Дуже цікаво, думаю якось спробую і її.

Дозатор як називається не знаю, чесно кажучи. Це пластиковий «диск» з перетинкою по середині, який можна крутити і відкривати/закривати отвори, з який виступає пудра.

Дуже зручно контролювати кількість і не давати пудрі висипатися без необхідності.

Пудра без жодного відтінку, вона абсолютно біла. Тобто такий формат вважається прозорою пудрою. Не додає обличчю жодного відтінку, не корегує тон.

Текстура. Надзвичайно дрібний однорідний помол. Дуже невагома і справді прозора. Без жодних крупинок.

Аромат квітково-косметичний. Мені не заважає і на обличчі його не відчуваю. Але з баночки такий уже приємний 🌸

Чимось навіть нагадав Fleur Narcotique 🤤

Як я уже зазначала, не містить тальку, ура! А ще жодних силіконів.

Усього склад налічує 5 компонентів:

1. Рисовий порошок (пудра) - для забезпечення матовості і вбирання надлишкового блиску шкіри.

2. Магнієвий стеарат - є сіллю магнію та стеаринової кислоти. Використовується як стабілізатор текстури. Зменшує прилипання частинок пудри між собою, поліпшує текстуру та стійкість продукту.

3. Запашник 🌷

4. Феноксіетанол - консервант.

5. Етилгліцерин - консервант. Забезпечує збереження продукту, допомагає не пересушувати шкіру.

Так як зараз я лікую шкіру, для мене дуже важливий склад декоративки. Ця пудра - чудова ☺️

Немає що приховувати, пудра мені сподобалася з першого використання 🔥

Вона лягає тонкою вуаллю, зовсім не відчувається і не помітна на шкірі, але при цьому ідеально матує її.

Так, вона не залишає жодних шансів жирному блиску на обличчі 😁

Використовувала її методом «бейкінг» (спонжем), а також пензликом - будь-яким способом вона лягає гарно і непомітно 🥰

Шкіру додатково може підсушити ❗️ Бо матує дуже потужно.

Особисто я люблю зсередини сяюче обличчя у макіяжі, тому використовую пудру лише у зоні під очима, закріплюючи консилер.

Тримається гарно протягом дня. Випробувана мною потягом 10 год. Жодного блиску не проявилося. Для експерименту припудрювала все обличчя, тому відповідно до цього роблю висновки 😉

Зараз у мене шкіра нормальна, навіть схильна до сухості у певних ділянках, тому більше розповідаю про фіксацію консилера під очима та біля крил носа. Інші місця (лоб, щічки) він мені трохи підсушував.

За моїми відчуттями і спостереженнями, рисова пудра Paese абсолютно непомітна на шкірі, також і не відчувається.

Мені здається, що власниці комбінованої чи жирної шкіри будуть задоволені цією пудрою на міліон 👏🏻 Як на мене, далеко не кожна пудра зможе настільки потужно матувати обличчя і бути такою стійкою. З моєю попередницею вона і близько не зрівняється!

Отож Paese Rice Powder:

❤️ бюджетна;

❤️ не містить тальку і загалом гарний склад;

❤️ приємна і легка у використанні;

❤️ не перевантажує шкіру обличчя, не відчувається на ній.

Просто нова любов 🥰

Ось таке у мене знайомство з прозорою рисовою пудрою, та й загалом брендом Paese. Як на мене, пройшло воно дуже вдало, так як… здається, я знайшла свою ідеальну пудру у всіх сеансах 🤭