Рисова пудра Pease | Забувамо про надлишковий блиск і жирність!
А ще вона бюджетна, не містить потенційно комедогенних компонентів і просто приємна у використанні! Розглянемо детальніше? ☺️
Привіт ☺️ Рада тебе бачити!)
Підготувала для вас допис про розсипчасту рисову пудру, а саме Paese Rice Powder.
Влітку 2023 я вперше спробувала розсипчасту пудру - нею була Eveline Cosmetics Matt Mu Day Banana Powder. Допис про неї був тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/20691/
І ось, коли вона майже закінчилася, я зрозуміла, що формат компактної пудри більше не хочу і стала шукати заміну.
Так, у «бананової» 🍌 пудри такий собі склад, але мені подобалася дія: м’яке матування шкіри, без ефекту штукатурки. До речі, незважаючи на те, що на першому місці у її складі Тальк (а ще силікони й інші 💩 компоненти), вона не забивала мені пори. Але водночас і зазначу, що використовую двоетапне очищення.
Перейдемо нарешті конкретно до пудри Паєс))
Пакування 📦
Пудра знаходиться у звичайній картонній коробочці, на якій написи про назву бренду й продукту, а також склад, строки й інша типова інформація.
Дизайн. Об‘єм. Дозатор.
Пластикова виконана у мінімалістичному дизайні, матеріал прозорий пластик.
Верхня кришечка бежева з білими написами, легко відкручується і закручується.
Моя пудра має 10 грам. Також мені відомо про форму випуску 15 грам.
А ще бренд має в наявності бамбукову 🎋 пудру в об‘ємі 5 грам. Дуже цікаво, думаю якось спробую і її.
Дозатор як називається не знаю, чесно кажучи. Це пластиковий «диск» з перетинкою по середині, який можна крутити і відкривати/закривати отвори, з який виступає пудра.
Дуже зручно контролювати кількість і не давати пудрі висипатися без необхідності.
Характеристика пудри 🤍
Пудра без жодного відтінку, вона абсолютно біла. Тобто такий формат вважається прозорою пудрою. Не додає обличчю жодного відтінку, не корегує тон.
Текстура. Надзвичайно дрібний однорідний помол. Дуже невагома і справді прозора. Без жодних крупинок.
Аромат квітково-косметичний. Мені не заважає і на обличчі його не відчуваю. Але з баночки такий уже приємний 🌸
Чимось навіть нагадав Fleur Narcotique 🤤
Склад 📝
Як я уже зазначала, не містить тальку, ура! А ще жодних силіконів.
Усього склад налічує 5 компонентів:
1. Рисовий порошок (пудра) - для забезпечення матовості і вбирання надлишкового блиску шкіри.
2. Магнієвий стеарат - є сіллю магнію та стеаринової кислоти. Використовується як стабілізатор текстури. Зменшує прилипання частинок пудри між собою, поліпшує текстуру та стійкість продукту.
3. Запашник 🌷
4. Феноксіетанол - консервант.
5. Етилгліцерин - консервант. Забезпечує збереження продукту, допомагає не пересушувати шкіру.
Так як зараз я лікую шкіру, для мене дуже важливий склад декоративки. Ця пудра - чудова ☺️
Відчуття на шкірі. Враження від використання. Фото до/після 📷
Немає що приховувати, пудра мені сподобалася з першого використання 🔥
Вона лягає тонкою вуаллю, зовсім не відчувається і не помітна на шкірі, але при цьому ідеально матує її.
Так, вона не залишає жодних шансів жирному блиску на обличчі 😁
Використовувала її методом «бейкінг» (спонжем), а також пензликом - будь-яким способом вона лягає гарно і непомітно 🥰
Шкіру додатково може підсушити ❗️ Бо матує дуже потужно.
Особисто я люблю зсередини сяюче обличчя у макіяжі, тому використовую пудру лише у зоні під очима, закріплюючи консилер.
Тримається гарно протягом дня. Випробувана мною потягом 10 год. Жодного блиску не проявилося. Для експерименту припудрювала все обличчя, тому відповідно до цього роблю висновки 😉
Зараз у мене шкіра нормальна, навіть схильна до сухості у певних ділянках, тому більше розповідаю про фіксацію консилера під очима та біля крил носа. Інші місця (лоб, щічки) він мені трохи підсушував.
За моїми відчуттями і спостереженнями, рисова пудра Paese абсолютно непомітна на шкірі, також і не відчувається.
Мені здається, що власниці комбінованої чи жирної шкіри будуть задоволені цією пудрою на міліон 👏🏻 Як на мене, далеко не кожна пудра зможе настільки потужно матувати обличчя і бути такою стійкою. З моєю попередницею вона і близько не зрівняється!
Отож Paese Rice Powder:
❤️ бюджетна;
❤️ не містить тальку і загалом гарний склад;
❤️ приємна і легка у використанні;
❤️ не перевантажує шкіру обличчя, не відчувається на ній.
Просто нова любов 🥰
Ось таке у мене знайомство з прозорою рисовою пудрою, та й загалом брендом Paese. Як на мене, пройшло воно дуже вдало, так як… здається, я знайшла свою ідеальну пудру у всіх сеансах 🤭
Коментарі (0)