ksnklb

Резинки від Krasavka

Резинки від Krasavka

Знаю, що багатьом було цікаво (тому не блокуйте цей пост, будь-ласка 🥺).
Якимось чином, навіть не знаю як 🤭 сталось, що у мене назбиралось багато цих резинок. Більшість з них я замовляла як додаток до основного замовлення, наприклад бігудя чи обруча.

Це мої атласні резинки, я не готова їх різати, але всередині відчутно, що основою йде звичайна чорна резинка. Та основне той матеріал, що торкається волосся.
А тут він дуже приємний на дотик, твердіший, ніж шовк.
З використанням цих резинок я забула про заломи та посічене волосся на рівні обличчя. Оскільки зазвичай я роблю низький хвіст, раніше там часто були пошкоджені волосини.
Цією резинкою я заплітала і гульку, і високий хвіст, резинка добре розтягується, а волосся у ній не заплутується та не чіпляється.
А ще я помітила, що за об'ємом атласні резинки вужчі, ніж шовкові. Якщо для хвостика атласню резинкою мені потрібно зробити 2 оберти, то шовковою 3.

Коричнева резинка у мене вже досить давно, півтора року, і досі у притомному стані.
Так, колір трішки тьмяніє, десь може вилізти нитка, але загалом дуже навіть збереглась.

Резинки я ношу кожен день із собою, і щоб не плутатись, то кидаю у прання раз у два тижні. Ношу і на волоссі, і на руці, щоб зручно. До-речі, як аксесуар, виглядають дуже навіть гарно.
Саме коричневу і лілову я носила ну дуже часто через приємні відтінки. Під кінець другого тижня вони не особливо сильно забруднюються, мають теж гарний вигляд, та можливо варто і частіше кидати у прання.

А це мої шовкові резинки. Тканина тут ще приємніша, м'яка. На волоссі практично не відчуваються. Ці у мене у розмірі S, найменші, щоб було зручно ховати хвостик чи косичку під куртку. Можливо на літо візьму середній розмір ще.
Об'єм тут більший, для хвостика мені потрібно 3 оберти.
Тримають волосся дуже добре, вприцнипі, як і атласні, тут взагалі претензій у мене не було. Не давлять, не перетискають, волосся у них також не плутається.
А ще у них значний плюс у тому, що можна з легкістю, без заплутаних та вирваних волосин, стягнути з волосся, вони буквально "ковзають" по волоссю. Так, у мене гладке та пряме волосся, та звичайні резинки все ж заплутувались.
Тут всередині мені здається, що вкладена швейна резинка, та я не впевнена насправді, опираюсь лише на мої відчуття по дотику. Можливо це зроблено для того, щоб резинка коштувала дешевше. Та все ж тут я можу похвалити швей, адже зшито надійно, як би я її не тягнула, вона добре тримається.
Ці резинки у мене вже побували у пранні, до-речі.

Оскільки з резинками цього бренду я знайома вже півтора року і ношу їх постійно, користуюсь лише ними, то можу чесно сказати, що вони варті вашої уваги. Якість справді хороша, у носінні вони зручні та не порвуться після кількох тижнів, не будуть шкодити волоссю.
Лише у мене досі є питання щодо об'ємів, здається, що атласні через звичайну чорну резинку всередині, вужчі. А шовкові через швейну резинку, ширші. Звісно, це буде впливати лише на кількість обертів при заплетенні, та все ж, важливо, у цьому питанні вже краще опиратися на густину волосся.