Як зіпсувати соб і настрій роблячи допис?!
Perricone MD No Blush Blush SPF 30 Рідкі рум'яна
Всім привіт!
Як зіпсувати собі настрій роблячи допис?! Дуже просто, фотографуючи свої нові, перші в такому форматі рідкі румяна Perricone MD No Blush Blush SPF 30 , які дуже мені сподобалися, впустити з рук на стіл! Пластикова кришечка швидко відлетіла, і половина флакону на столі. То напевно мені мстить бренд Perricone MD за туш, яка мені не дуже сподобалась https://club.makeup.com.ua/post/29416/ , але ж румяна то круті...Ну що, значить появляться кращі!
Тож ділюся своїми враженнями, бо я встигла ними покористуватися.
Зовнішній вигляд
Компактний, прозорий флакон, з міцного товстого скла. Кришечка пластиково, виявилась не дуже міцна. (Доречі на сайті читала багато відгуків, стосовно не міцної кришечки, в багатьох виникла така проблема). Об'єм 10 мл.
Зручний мякий пензлик, теж нагадує пензлик блиска для губ.
Аромат та консистенція
Аромат легкий, пудрово-квітковий, ледве відчувається у флаконі. Текстура нагадує мені рідку помаду для губ, приємна до шкіри. Гарно лягає, та без труда розподіляється на обличчі (не скочується протягом дня).
Склад (інформація з сайту)
Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Water / Aqua, PEG-10 Dimethicone, Silica, PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Methyl Trimethicone, Titanium Dioxide (CI 77891), Acrylates / Dimethicone Copolymer, Dimethicone / PEG-10/15 Crosspolymer, Sodium Chloride, Iron Oxides (CI 77491, CI77492, CI 77499), Ethyl Ferulate, PEG / PPG-18/18 Dimethicone, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Red 7 Lake (CI 15850) , Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Thioctic Acid, Hexylene Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Ascorbyl Palmitate, Dimethyl MEA, Red 27 (CI 45410), Tocopheryl Acetate, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tripeptide-5.
Унікальна формула також надає ліфтинговий ефект, підтягуючи контури обличчя. Сонцезахисні фільтри вбережуть від шкідливих ультрафіолетових променів, запобігаючи висушуванню і передчасному старінню шкіри, а також появі небажаної пігментації.
Спосіб застосування
Перед використанням добре струсіть флакон, щоб змішати мінерали і пігменти. Точковими рухами нанесіть на вилиці та розтушуйте кінчиками пальців, щоб створити бажаний ефект. Для посилення насиченості кольору додайте ще рум'яна.
Чим мені вони так сподобалися:
- Легка та приємна консистенція, зовсім не відчуваю їх на обличчі;
- ніжний колір, який гарно адаптується до будь-якого відтінку шкірного покриву;
- надає обличчю свіжого вигляду;
- гарно тримаються протягом дня;
- економічні в використанні (якщо не роняти їх).
Мінуси
Це формат, як Ви зрозуміли, "не мій формат", був би не такий, такого б не трапилось, або були б рівні руки, такого б теж не сталося. Ну і звісно ціна, для мене це не бюджетно. Тому повторювати поки не маю можливості.
Обовязково покажу, як вони виглядають на обличчі, маю надію, що вони швидко не застигнуть.
Отакі в мене румяна!
Всім дякую за увагу!
Коментарі (0)