Дарина🦉

Як зіпсувати собі настрій роблячи допис?!

Як зіпсувати собі настрій роблячи допис?!
Як зіпсувати собі настрій роблячи допис?!
Як зіпсувати собі настрій роблячи допис?!

Всім привіт!

Як зіпсувати собі настрій роблячи допис?! Дуже просто, фотографуючи свої нові, перші в такому форматі рідкі румяна Perricone MD No Blush Blush SPF 30 , які дуже мені сподобалися, впустити з рук на стіл! Пластикова кришечка швидко відлетіла, і половина флакону на столі. То напевно мені мстить бренд Perricone MD за туш, яка мені не дуже сподобалась https://club.makeup.com.ua/post/29416/ , але ж румяна то круті...Ну що, значить появляться кращі!

Тож ділюся своїми враженнями, бо я встигла ними покористуватися.

Зовнішній вигляд

Компактний, прозорий флакон, з міцного товстого скла. Кришечка пластиково, виявилась не дуже міцна. (Доречі на сайті читала багато відгуків, стосовно не міцної кришечки, в багатьох виникла така проблема). Об'єм 10 мл.

Зручний мякий пензлик, теж нагадує пензлик блиска для губ.

Аромат та консистенція

Аромат легкий, пудрово-квітковий, ледве відчувається у флаконі. Текстура нагадує мені рідку помаду для губ, приємна до шкіри. Гарно лягає, та без труда розподіляється на обличчі (не скочується протягом дня).

Склад (інформація з сайту)

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Water / Aqua, PEG-10 Dimethicone, Silica, PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Methyl Trimethicone, Titanium Dioxide (CI 77891), Acrylates / Dimethicone Copolymer, Dimethicone / PEG-10/15 Crosspolymer, Sodium Chloride, Iron Oxides (CI 77491, CI77492, CI 77499), Ethyl Ferulate, PEG / PPG-18/18 Dimethicone, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Red 7 Lake (CI 15850) , Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Thioctic Acid, Hexylene Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Ascorbyl Palmitate, Dimethyl MEA, Red 27 (CI 45410), Tocopheryl Acetate, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tripeptide-5.

Унікальна формула також надає ліфтинговий ефект, підтягуючи контури обличчя. Сонцезахисні фільтри вбережуть від шкідливих ультрафіолетових променів, запобігаючи висушуванню і передчасному старінню шкіри, а також появі небажаної пігментації.

Спосіб застосування

Перед використанням добре струсіть флакон, щоб змішати мінерали і пігменти. Точковими рухами нанесіть на вилиці та розтушуйте кінчиками пальців, щоб створити бажаний ефект. Для посилення насиченості кольору додайте ще рум'яна.

Чим мені вони так сподобалися:

- Легка та приємна консистенція, зовсім не відчуваю їх на обличчі;

- ніжний колір, який гарно адаптується до будь-якого відтінку шкірного покриву;

- надає обличчю свіжого вигляду;

- гарно тримаються протягом дня;

- економічні в використанні (якщо не роняти їх).

Мінуси

Це формат, як Ви зрозуміли, "не мій формат", був би не такий, такого б не трапилось, або були б рівні руки, такого б теж не сталося. Ну і звісно ціна, для мене це не бюджетно. Тому повторювати поки не маю можливості.

Обовязково покажу, як вони виглядають на обличчі, маю надію, що вони швидко не застигнуть.

Отакі в мене румяна!

Всім дякую за увагу!

Як зіпсувати собі настрій роблячи допис?!
Як зіпсувати собі настрій роблячи допис?!
Як зіпсувати собі настрій роблячи допис?!
Як зіпсувати собі настрій роблячи допис?!