Шо там по моїм палеткам тіней?
Сьогодні оглядаємо мої палетки для тіней та історії, як вони в мене зʼявились )
Моя найперша велика і вже трошки життям помотана палетка від Revolution.
Відтінок Velvet Rose.
Купувала в далекому 2021 на мейкапі.
До речі тоді вона коштувала 289 грн, а зараз всього 170))
За такий бюджет дуже багато плюсів:
1. велика палітра рефілів ( тут тобі різні матові, і цікаві шимери, і чорний)
2.непогана пігментація, особливо у шимерів
3. добре носяться
4. такі не профі як я зможуть з нею впоратись.
З мінусів осипаються під час нанесення ( шимерр до речі ні, дуже рідкий випадок, а от матові добряче). Але це звична історія для бюджетних палеток. І не тільки.
Серед мого списку є палетка, яка вартує в рази більше а осипається так сама як Revolution.
Відео і свотчі прикріпляю в каруселі.
До речі ця палетка бере участь в моєму Project Pan, оскільки хочу замінити її на палетку від LN Pro:
Палетка Cosmic Metals від NYX
Завдяки написанню цього посту згадала, що ця палеточка від NYX була моєю найпершою палеткою.
Бо я вже данвл першість приписувала палетці від Revolution.
Що можна про неї сказати ?
Сяйво, сяйво і мерехтіння.
Купувала в 2019, використовувала з любовʼю до того моменту поки я її не розбила і майже всі відтінки, які лишились змішались.
І в мене не було виходу як піти і купити ще таку ж одну, бо її дуже люблю, хоч зараз рука тягнеться до неї рідко.
Гарне сяйво, не осипаються, кольори що підійдуть всім.
Таку палетку вже не придбати у продажі, може саме і того
рідко її використовую.
Палетка Mini Zendo від Natasha Denona
Ця малютка потрапила до моїх рук через мою подругу, яка розхламила її мені.
Тому це найперша моя дорожча палетка.
І я була приємно вражена - таких ніжних за текстурою тіней ще не використовувала.
Якість, пігментація ( це взагалі) - в рази вища від бюджету, тому треба вміти ще з ними працювати.
У такому випадку бюджетні тіні для того, щоб набити руку - топ🔥.
Зручний формат, і мала би сказати що щей пакування класне, але дивним чином пластик при відкритті маленька частинка пластику відкололась, тому тут сумніви чи дороге пакування.
В підсумку - тіні мені подобаються ))
І вони взагалі не осипаються😍
Sun Shine Palette від Vera beauty
Ще одна палетка, яка потрапила до мене не новою.
Цю палетку разом з іншими продуктами я придбала в благодійній лотареї однієї блогерки ( палетка була лише засвотчена).
Цікавий білий мерехтливий, типові мої відтінки, екологічне пакування - саме оформлення палетки - це картон, який можна потім віддати на переробку.
Якість однозначно вища ніж палетки від Revolution, але звісно нижча ніж палетки Natasha Denona.
Але осипаються ці тіні ( особливо матові) жахливо.
Ввртість палетки 1800 грн і за ці гроші хочеться, щоб палетка в якій всього 9 рефілів так не осипалась.
А так палетка цікава і ходова)
Коментарі (0)