Iryna Koval

LAMEL Lip Pencil VS NYX Lip Pencil

LAMEL Lip Pencil VS NYX Lip Pencil
LAMEL Lip Pencil VS NYX Lip Pencil
LAMEL Lip Pencil VS NYX Lip Pencil

Сьогодні порівнюємо два культових нюдових олівці - LAMEL - 401 та NYX - 857 Nude Beige.

Дизайн:

Обидва олівці виконані в деревʼяному корпусі, на кінцях яких для зручності розташований колір відповідного відтінку.

Текстура:

NYX має помітно жорсткішу текстуру після зміни формули, що може зробити нанесення трошки важчим. LAMEL - м’який і легкий у нанесенні, що забезпечує комфорт та однорідне покриття. Обидва у результаті мають матовий фініш.

Стійкість:

Обидва олівці демонструють високу стійкість, здатні залишатися на губах протягом дня навіть після прийому їжі, але все ж таки NYX тримається на губах трошки довше, та сходить залишаючи рівномірний пігмент.

Відтінок:

Загалом ці відтінки схожі між собою, впевнена кожен з них знайде свою прихильницю. Хочу відмітити, що нова версія NYX зазнала значних змін саме у відтінку, тепер він має виражений теплий підтон. LAMEL нейтральний, спокійний нюдовий, ідеально підходить для повсякденного макіяжу та легко поєднується з різними відтінками помади.

Ціна:

Коротко кажучи, за ціну одного олівця NYX, можна купити 5 штук LAMEL.

LAMEL Lip Pencil VS NYX Lip Pencil

Обидва олівці, LAMEL - 401 та NYX - 857, мають свої власні переваги і недоліки, але кожен з них пропонує якісний продукт. Вибір між ними залежить від особистих уподобань та потреб кожного. Мені важко обрати, оскільки я використовую як один, так і інший, але все ж таки стану на сторону бюджетного варіанту - LAMEL, та буду з нетерпінням чекати повернення легендарного відтінку NYX Nude Beige.