LAMEL Lip Pencil VS NYX Lip Pencil
Битва титанів: LAMEL - 401 проти NYX - 857, котрий краще?
Сьогодні порівнюємо два культових нюдових олівці - LAMEL - 401 та NYX - 857 Nude Beige.
Дизайн:
Обидва олівці виконані в деревʼяному корпусі, на кінцях яких для зручності розташований колір відповідного відтінку.
Текстура:
NYX має помітно жорсткішу текстуру після зміни формули, що може зробити нанесення трошки важчим. LAMEL - м’який і легкий у нанесенні, що забезпечує комфорт та однорідне покриття. Обидва у результаті мають матовий фініш.
Стійкість:
Обидва олівці демонструють високу стійкість, здатні залишатися на губах протягом дня навіть після прийому їжі, але все ж таки NYX тримається на губах трошки довше, та сходить залишаючи рівномірний пігмент.
Відтінок:
Загалом ці відтінки схожі між собою, впевнена кожен з них знайде свою прихильницю. Хочу відмітити, що нова версія NYX зазнала значних змін саме у відтінку, тепер він має виражений теплий підтон. LAMEL нейтральний, спокійний нюдовий, ідеально підходить для повсякденного макіяжу та легко поєднується з різними відтінками помади.
Ціна:
Коротко кажучи, за ціну одного олівця NYX, можна купити 5 штук LAMEL.
Обидва олівці, LAMEL - 401 та NYX - 857, мають свої власні переваги і недоліки, але кожен з них пропонує якісний продукт. Вибір між ними залежить від особистих уподобань та потреб кожного. Мені важко обрати, оскільки я використовую як один, так і інший, але все ж таки стану на сторону бюджетного варіанту - LAMEL, та буду з нетерпінням чекати повернення легендарного відтінку NYX Nude Beige.
Коментарі (0)