MAXIMOVA🌷

Олівець для очей Ламель коричневий 402

Олівець для очей Ламель  коричневий 402

Це олівці про які вже сказано тисячі слів і їх знають практично всі. Я маю у відтінках 404 - фіолетовий і 406 - мокко, дуже вони мені подобаються, тому придбала і коричневий 402 відтінок.

Олівець для очей Ламель  коричневий 402
Олівець для очей Ламель  коричневий 402

Він має гелеву формулу, стержень дууууже м’який, якщо ви раніше користувались звичайними олівцями буде трохи не звично малюватись такою ніжною формулою, але складного нічого немає. Мені навпаки подобається таке нанесення, легким дотиком дуже добре передається насичений пігмент.

Так як олівець гелевий - він фіксується. Після нанесення потрібно надати бажану форму стрілочки, наприклад, або розтушувати пензликом.

Колір лягає рівномірно, плотно і без плям. Можна розтушовувати в напівпрозорий стан, фіксувати тінями, поєднувати з тінями, нашаровувати для насиченості або виводити чітку стрілку.

Олівець підійде для повсякденного макіяжу і для створення вечірнього смокі.

Відтінок 402 - глибокий коричневий без рижинки. При яскравому сонячному світлі (на свотчі) колір виражено-коричневий. На очах він виглядає приглушено-коричневим, при штучному освітленні він холодний.

Найчастіше я малюю олівчиком маленьку м’яку стрілочку з зовнішньої сторони ока, пензликом витягую хвостик стрілки і трошки розтушовую верхню межу. Такий макіяж візуально трішки піднімає кутик ока, робить погляд виразнішим. Це не займає багато часу, хвилина-дві і готово!

Через коричневий відтінок олівця стрілка виходить не контрастною (в порівнянні в чорним кольором).

Олівець самофіксцється. Біля лінії росту вій тримається добре, не відбивається на верхній повіці але в зовнішньому кутику ока під кінець для збивається в складочки. Якщо фіксувати олівець зверху тінями - тримається краще.

Гострю його звичайною косметичною точилкою, стержень не ламається.