Blondie_rs

Fenty Beauty Match stix - кремові продукти іменитого бренду Ріанни

Fenty Beauty Match stix - кремові продукти іменитого бренду Ріанни

Всім привіт! Давненько мене тут не було... Тож виправляюсь та створюю детальний огляд на кремові стіки від Fenty! Я їх придбала давніше. Відфотографувала та прийнялась за тестування. Формули в них справді неймовірні. Тож, давайте, розглянемо дещо детальніше.

В набір входять три кремові продукти: консилер/тональний, контур та хайлайтер. У мене наче б то набір у найсвітліших тонах, але консилер мене одразу жовтив. Тому, я зробила два затести, глибоко вдихнула і, засмутившись, - видихнула. Контур в знаменитому відтінку Amber закохав мене у себе одразу. Шовковиста кремова формула, яка в жодному разі не буде скочувати тональний (ну, якщо він не якийсь там матуючий та має властивість до скочування). Ідеально тушується та не рижить. Хайлайтер у відтінку Starstruck мав найяскравіше сяйво до того моменту, як в мене зʼявився Colourpop Supershock. Ним можна створювати дзеркальне сяйво, від якого осліпнуть всі прохожі.

Одразу видно жовтизну тонуючого стіку у відтінку Linen. Можливо, це все ж більше як тональний стік, аніж консилер. Бо діаметр продукту не надто зручний для використання під очі.

Контур Amber виглядає з легким теплим підтоном по периметру, але він ідеально підлаштовується під холодно-нейтральний відтінок шкіри та не буде аж ніяк рижити. Такий класичний контур для створення тіней та підкреслення рис обличчя.

Хайлайтер Starstruck має рожевий відлив та доволі крупні сяючі частинки, за рахунок яких получається таке виражене сяйво. Також ним можна створювати ефект "мокрого" макіяжу, бо він ідеально втушовується в шкіру та виглядає максимально природньо.

У мене нейтрально-холодний підтон шкіри, хоч і тіні в теплій гамі також мені личать. Проте, з тональними засобами, контурами та хайлатерами у мене було дуже багато промахів. І це той один з небагатьох випадків, коли мені підійшов відтінок! На другому фото можете побачити різницю щоки БЕЗ контура та З. Результат дуже видимий, я вважаю. І він не виглядає штучно. Дуже гарно тушується та дає натуральний ефект тіні, підкрелюючи вилицю. Стійкість також вражала - носився цілий день, тобто 8-10 годин. Для більш видимого та стійкого результату поверх давала пудру або легко закріпляла сухим контуром (хоч в мене взагалі все тримається і без закріплення).

Ним я користувалась від сили кілька разів. Контур я також дуже берегла, тому я ледь знайшла хоч якісь фото з використанням даних продуктів. Хайлайтер чудово підходив моїй шкірі, виглядав природньо та не сушив. Для більш сяючого ефекту можна було давати поверх нього сухий хайлайтер. Але таким чином можна підкреслити видимість пор, навіть якщо їх нема 😅 Стійкість у кремового хайлайтера була приблизно 4-5 годин, потім це сяйво трішки ставало слабшим.

Контур та хайлайтер я берегла до останнього, поки не зрозуміла, що це просто не мій формат. І тепер найбільш прикре... Після тушування контура - спонж важко вимивався, або не вимивався взагалі. По суті, після одного макіяжу спонж йшов у смітник. Тушувати пальцем було не надто зручно, так само як і пензликом. Хайлайтер завжди наносила пальчиком, і мене наче й все влаштовувало.

Але, якось рука до них не тягнулась. Зовсім не знаю - чому. Можливо тому, що я привикла до сухих контурів та хайлайтерів. Це значно швидше та не так заморочливо. Тож, минулого місяця я вирішила попрощатись із даним набором (консилер-тональний віддала одразу). Вони просто лежали без діла і було б шкода, якби вийшов термін придатності. Продукти знайшли нову власницю, а я починаю тестування свого нового блиску від Fenty - Gloss Bomb серії HEAT. Бо там теж була весела історія, як я всі три своїх попередніх блиски продала 🥲 Надіюсь, Ріанна мені хоч з цим блиском вгодить!

Тож, якщо ви полюбляєте кремові продукти для контурингу - то ці засоби однозначно варті уваги. Формули справді круті! Але ціни - не зовсім 😁