MAXIMOVA🌷

Порівняння олівців Lamel 402, 404, 406

Порівняння олівців Lamel 402, 404, 406

Я вже публікувала окремі дописи про кожен олівчик детально описуючи їх характеристики, зараз же хочу зробити порівняння відтінків, тому тут буде менше тексту і більше фото.

В моїй колекції всього три олівчики: 402 - коричневий, 404 - фіолетовий, 406 - мокко; про них і буду розказувати😊 Всі три відтінки красиві і підходять для щоденного макіяжу. За формулою в стійкістю - всі однакові.

Свотчі добре передають пігментацію кольору, фото на обкладинці зроблені при штучному освітленні, нижче - природнє світло біля вікна.

Порівняння олівців Lamel 402, 404, 406

Наступні свотчі на руці зроблені в різні періоди але для наглядності прикріплюю фото.

Також зробила колаж з стрілочками, фото різні за температурою і освітленням, але згодом у вільний час хочу підготувати кращі макіяжні фото.

Це перший олівчик який я купила і він мій улюбленець. Я це бачу, порівнюючи довжину всих олівців, мокко - найкоротший😊 Його відтінок для мене найцікавіший.

Додаю фото на очах.

Я турбувалась, щоб він не виглядав дуже кольоровим на очах, та всі хвилювання були марними! Роблячи ним стрілку - кольоровий акцент є, при цьому він приглушений і стриманий. Подабається користуватись ним влітку, зазвичай роблю маленьку стрілочку з зовнішньої сторони ока.

Так він виглядає на очах.

Мій осінній улюбленець. Профарбовуючи ним міжвійку і розтушувавши - створюється ефект збільшення густоти вій. Також любою робити ним маленьку розтушовану стрілочку. Виглядає гарно, м’яко і не так контрастно, як чорний олівець.

Фото на очах.

В лінійці ще є зелений відтінок та індиго, до них не лежить моя душа. А ось ці три відтінку обожнюю і можу радити поповнити ними свою косметичку.