Сяючий погляд без довгодіючих масок, патчів та кремів
Часто ми нехтуємо олівцями для слизової ока, особливо світлими. І дарма. З олівцем Essence зрозуміла, наскільки це потрібна річ у косметичці
Олівець зібрав у собі найкраще від німецького бренду:
- якісну текстуру,
- бюджетність,
- та стриманий лаконічний дизайн.
Зовні олівець виглядає... зазвичайно. Стандартний дерев'яний стрижень середнього діаметру та прозорий пластиковий ковпачок. Відрізняє його лише колір: рожево-бежевий.
Коли вперше відкрила олівець, не могла повірити: Невже такий відтінок може підсвітити погляд? Так ось, - так!
Тільки подивіться як змінюється погляд з цим олівцем.
Він додає сяйва, підкреслює форму очей. І на відміну від кольорових олівців – універсально підходить під будь-який макіяж. Пігментація тішить, навіть без нашарування. Я промальовую куточок ока та нижню слизову лінію.
Текстура ідеальна: не суха, гелева. Вона не тече і не сушить. Дуже комфортно відчувається, точніше сказати, не відчувається взагалі (нагадаю, у мене чутливі очі і я ношу лінзи).
Стійкість хороша, зберігається разом з усім макіяжем продовж дня. Перші години виглядає найефектніше. Змивається будь-яким засобом для демакіяжу. Олівець не ламається і без проблем підточується.
Можливо, це не найпотрібніша річ у косметичці. Але, з ним краше, адже він за секунди надає доречного сяйва та свіжого вигляду!
_______
Essence Inner Eye Brightening Pen
Коментарі (0)