Олена В

Amouage Lilac Love Woman

Amouage Lilac Love Woman
Amouage Lilac Love Woman
Amouage Lilac Love Woman

Зроблено в:Великобританія, Оман

Стать:для жінок

Класифікація:нішева

Тип аромату:квіткові

Це моє перше знайомство з Amouage. Я вирішила почати знайомство з пробника аромату Lilac Love Woman. Привабив дуже флакон повнорозміру. Він неймовірний і якраз мого улюбленого кольору! І як я вже скучила за травнем, за бузком!!!

Amouage Lilac Love Woman
Amouage Lilac Love Woman
Amouage Lilac Love Woman

Трошки інформації про цей парфумерний дім.

Amouage- це парфумерный бренд класа Ultra-Luxe. Перший аромат з'явився в 1983 році, дякуючи принцові Оману Саіду Хамаду бін Хамуда аль бу Саіду. Він хотів возродити традиції парфумерного мистецтва древньої Аравії. Перший аромат був Amouage Gold. Тепер це вже символ цього бренду.

Для створення ароматів цього бренду використовують дуже дорогі складові, тому й ціна флакона дуже немаленька.

Для виготовлення ароматів використовують мірру, срібний ладан і скалисту троянду (видобуток яких досить затратний). У Франції в Грассе (парфумерному раю) створюється композиція,в Маскаті (Оман) створюють флакони ручної роботи і тут вже ароматна композиція розливається по пляшечках. Ось така магія!

Тепер до аромату.

Коли аромат тільки приїхав, то я розгубилася. З пробника пахло тільки спиртом. Потім лише через годину я відчула квіти. Не бузок зовсім, заради якого я й купила його. А просто різкі, гіркі квіти. Але це ж ніша. Вона реагує на все: температуру за бортом, гормональний фон, навіть настрій😁. І треба їй відстоятися.

Так і сталося. Пройшов деякий час і цей аромат зовсім по-іншому розкрився!

Пробник приїхав в делікатній маленькій коробочці білого кольору. Це набагато зручніше, ніж на "планшеті", бо вони часто мнуться в дорозі. А в такій коробочці зручно зберігати. І взагалі виглядає солідніше і красивіше!

Атомайзер з кришечкою,зроблений добротно. Рідина насиченого жовтогарячого кольору. Є пружинка в атомайзері.

На атомайзері золота емблема, також емблема в торцях коробочки.

Ну що я можу тепер сказати про цей аромат? Це насичений духмяний, квітковий аромат.

Звучить дуже дорого, це не простий аромат для дівчинки-підлітка чи юної романтичної особи. Це аромат дуже жіночний, виважений, гучний. З довгим шлейфом. Він заполонить собою весь простір. Він дорослий, чуттєвий, для жінки впевненої у собі.

У мене Lilac Love "накатами" розкривається. Гучно стартує (але не кричить), потім трошки затихає. А потім наче з новою силою "вибухає". Для мене це трохи незвично, але дуже цікавий досвід. Він не потребує повторного нанесення.

Стійкість дуже висока. Пахне цілий день і на наступний день на зап'ястях істотно чутно, на одяг краще щоб не попадало,бо взагалі буде на вічно!😁

Піраміда (взяла з іншого сайту,бо тут вона не повна)

Початкова нота:Гарденія, Бузок, Геліотроп, Жасмин, Півонія, Троянда

Нота серця: Корінь ірису, Боби тонка, Какао

Кінцева нота:Ваніль, Пачулі, Сандал

Бузок особливо не відчуваю. Лише якісь натяки і мабуть тому, що знаю,що він тут повинен бути. Я дзвінко відчуваю гарденію, геліотроп, ірис та півонію. Троянду...можливо легкі відголоски. Какао дуже люблю по життю. А в парфумерії ніколи не відчувала. І тут не чую. Хоча відголоски тертого чорного маслянистого шоколаду все ж чую. Але не тепле солодке какао з чашки)). А хотілося б саме солоденьке какао. Через багато годин носіння звучить м'яко, солодко,трохи пудрово, сандалом,дерев'яшками.

Аромат на зиму та весну ідеальний. Він звучить цільною композицією, але вичленити компоненти можна.

Я вирішила для себе, що це буде мій " затишний варіант" на лютий.💜Він дуже прикрашає цей суровий і дуже неприглядний останній місяць зими. Мені вдома в ньому дуже затишно та приємно, наче я з ним знайома все своє життя.

Дуже рада,що все ж познайомилася з Lilac Love. Бо аромат мене полонив і зачарував! Чи куплю я повнорозмірний флакон? Дуже хотілося б, але ціна відлякує трохи. Але заради такої краси на столику мабуть треба!

Дякую за увагу!💜