@miss_kaprizone

A girl in Capril

A girl in Capril

Продовжую своє знайомство з ароматами від бренду Lanvin Paris. Дуже мене зачарував і запав в душу флакон Eclat, тому захотілось спробувати ще щось від цієї фірми.

A girl in Capril спочатку тестувала в магазині, потім не могла про цей аромат забути і тому замовила на просторах MakeUp.

Батч код відслідковується. Дата виробництва не прострочена. Парфюм оригінальний👍

Купила флакон на 30 мл за 500 грн, що є дуже Бюджетно в наш час!

Тип аромату: цитрусові

Флакончик від французів - це одні з найкращих майстрів в парфюмерній сфері!

Пляшечка зроблена з дуже міцтого та тяжкого скла, відразу відчувається якість. На даний момент більша частина флакон вже використана, це підтвердження тому, що аромат мені дійсно сподобався)

***Мої враження

✔️A girl in Capril - це саме той варіант коли хочеться спекотного та сонячного літа!!! Парфюм просто чарює своїми цитрусовими нотами. Він водночас і свіжий, і легкий, і ніжний. Дуже добре відчувається бергамот, потім з'являтися морська нотка, яка звучить дуже і дуже приємно. Навіюються спогади про теплі сонячні дні і піщаний пляж...

✔️Є в цьому ароматів і квіткова нота. Для любителів піонів в ароматах - це саме той варіант.

✔️Аромат не важкий, чудово підійде на кожен день. Від нього навіть настрій підіймається.

✔️Не дуже стійкий, запах відчувається протягом трьох годин, одного пшику буде замало, щоб тримався подовше. Це саме той аромат, що потрібно поновлювати. Але я просто в захваті від цього букет, готова йому пробачити цей невеликий недолік.

A girl in Capril
A girl in Capril