Огляд тонального крему Maybelline: досвід використання та враження
Нарешті дійшли руки написати відгук і на цей тональний. Я користувалась ним впродовж місяця і думаю що вже склала остаточну думку про нього
Я звикла користуватись кушонами або ББ кремами. Люблю їх за легку текстуру і природне сяйво що залишається на шкірі. Саме тоналками не користуюсь вже кілька років. Але залюбки протестувала цю.
Текстура і кольори
Тональний по текстурі досить рідкий, водянистий. Чесно кажучи спочатку подумала що розхід буде великий через це, але дуже помилялась. Він добре нашаровується і розтушовується, не виглядає як маска і дає матовий фініш.
03 - світлий бежевий відтінок з жовтуватим підтоном. Я коли фарбувалась на камеру то не могла зрозуміти чому в кадрі тон жовтий, а в дзеркалі ні. Потім при денному освітленні побачила що таки підтон жовтуватий. Але тональний має властивість трошки підлаштуватись під шкіру тому це не супер помітно
16 - цей колір має вже більш нейтральний підтон, але для мене затемний.
Тому я брала відтінок 03, трошки підмішувала туди 16-го і тон виходив досить допасованим під мою шкіру. Тому я рада що в боксі були два відтінки.
Нанесення
Найбільше мені сподобалось наносити тональний вологим спонжем. Покриття виходить тонким, але плотним. Звичайно можна наносити і пензликом, але тоді треба буде розтушувати розводи що залишає пензлик. З іншими тональними у мене проблеми розводів не було, тому використовую саме спонжі.
Тональний перекриває добре недоліки шкіри і вирівнює тон.
Стійкість і носибельність
Тональний виявився дуже стійким. Я закриваю його пудрою о 8 ранку і він спокійно доживає на обличчі аж до вечора. Це при тому що я власниця жирної шкіри на якій тече багато тоналок. На обличчі він не відчувається, немає аромату і не відчувається як маска.
Єдиний мінус - якщо у вас є шелушіння то я б обійшла це тональний стороною, бо він їх підкреслить. Якщо ж ви добре зволожили шкіру перед нанесенням то проблем не буде.
Щодо забивання пор. Був у мене інцидент коли я недостатньо добре змила косметику і, так, з'явились кілька прищів. Але це було лише раз і явно х моєї вини. Кожен раз коли я ретельно змивала косметику (гідрофілка + пінка) такого вже не повторювалось
Висновки
Непоганий бюджетний тональний крем для жирної шкіри обличчя. Має гарну стійкість, добре матує. Може підкреслювати шелушіння і потребує попереднього зволоження шкіри.
Коментарі (0)