Фісташка

Огляд тонального крему Maybelline: досвід використання та враження

Огляд тонального крему Maybelline: досвід використання та враження

Я звикла користуватись кушонами або ББ кремами. Люблю їх за легку текстуру і природне сяйво що залишається на шкірі. Саме тоналками не користуюсь вже кілька років. Але залюбки протестувала цю.

Тональний по текстурі досить рідкий, водянистий. Чесно кажучи спочатку подумала що розхід буде великий через це, але дуже помилялась. Він добре нашаровується і розтушовується, не виглядає як маска і дає матовий фініш.

03 - світлий бежевий відтінок з жовтуватим підтоном. Я коли фарбувалась на камеру то не могла зрозуміти чому в кадрі тон жовтий, а в дзеркалі ні. Потім при денному освітленні побачила що таки підтон жовтуватий. Але тональний має властивість трошки підлаштуватись під шкіру тому це не супер помітно

16 - цей колір має вже більш нейтральний підтон, але для мене затемний.

Тому я брала відтінок 03, трошки підмішувала туди 16-го і тон виходив досить допасованим під мою шкіру. Тому я рада що в боксі були два відтінки.

Найбільше мені сподобалось наносити тональний вологим спонжем. Покриття виходить тонким, але плотним. Звичайно можна наносити і пензликом, але тоді треба буде розтушувати розводи що залишає пензлик. З іншими тональними у мене проблеми розводів не було, тому використовую саме спонжі.

Тональний перекриває добре недоліки шкіри і вирівнює тон.

Тональний виявився дуже стійким. Я закриваю його пудрою о 8 ранку і він спокійно доживає на обличчі аж до вечора. Це при тому що я власниця жирної шкіри на якій тече багато тоналок. На обличчі він не відчувається, немає аромату і не відчувається як маска.

Єдиний мінус - якщо у вас є шелушіння то я б обійшла це тональний стороною, бо він їх підкреслить. Якщо ж ви добре зволожили шкіру перед нанесенням то проблем не буде.

Щодо забивання пор. Був у мене інцидент коли я недостатньо добре змила косметику і, так, з'явились кілька прищів. Але це було лише раз і явно х моєї вини. Кожен раз коли я ретельно змивала косметику (гідрофілка + пінка) такого вже не повторювалось

Непоганий бюджетний тональний крем для жирної шкіри обличчя. Має гарну стійкість, добре матує. Може підкреслювати шелушіння і потребує попереднього зволоження шкіри.