Pilirina 💛💙

Приборкання норовливого або коли коли обіцянки виробника реальні

Приборкання норовливого або коли коли обіцянки виробника реальні
Приборкання норовливого або коли коли обіцянки виробника реальні
Приборкання норовливого або коли коли обіцянки виробника реальні

👉Поточний стан мого волосся: фарбую корені спецблондами, тонуюся раз у місяць, по довжині трішки вимився пігмент фарби. Волосся поки не січеться, але на вигляд кінчиків помітно, що збирається. По довжині волосся сухе, як солома, плутається, не слухається, але його можна приборкати дієвими засобами та гарною укладкою.

На фото волосся вологе, після використання масочки, розчісується дуже легко:

Приборкання норовливого або коли коли обіцянки виробника реальні

☝️Маска Joko Blend містить кератин та амінокислоти шовку, які глибоко проникають у волосся, зволожуючи та відновлюючи його зсередини. Накопичувального ефекту та лікування від подібних засобів я не чекала, потрібен був чисто візуальний ефект. Для решти існують допоміжні засоби. Але маска сподобалася навіть більше, ніж деякі продукти з важкого профу. Розкажу чому.

Lactic Acid, Ethylhexyl Glycerin, Parfum, Aqua, Phenoxyethanol, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Propanediol, Avocado Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Punica Granatum Extract, Behenamidopropyl Dimethylamine, Sesamum Indicum Seed Oil, Cocoyl Hydrolyzed Keratin, Cetostearyl Alcohol

💜 Пластикова банка з кришкою, що закручується. Спочатку під кришкою ще була була додаткова захисна мембрана, яка до моменту фотографування не дожила.

💜 Маска густа, немов домашня сметана. Можна нахилити банку - нічого не витече. Колір та аромат згущеного молока. Гурманський, приємний. Інтенсивність аромату середня, після висихання трішки відчувається від волосся.

💜 Текстура в міру слизька та кремова. Якийсь баланс між зовсім щільними масками і молочком, що тане. Легко набирається пальцями, наче крем, додатково збитий у блендері.

Маска наноситься легко, при зіткненні з поверхнею волосся повністю вбирається. При змиванні відчувається, що волосся стало помітно важчим і еластічнішим, шовковистішим, ніби наповненим. Дійсно м'яке, повітряне, слухняне і не пушиться.

Кератин у складі точно є, бо розгладив моє пошкоджене волосся.

Пробувала поєднувати маску з сульфатним кремоподібним шампунем Dove, пізніше - з безсульфатним профом. Варіювала час витримки. Результат завжди виявлявся приблизно однаковим: волосся щільне, легко піддається укладці, немає відчуття важкості, як від тяжкоі артилеріі.

Дисципліна локонів ідеальна, волосся розпадається на пасма, пухнастість усуває, але, звісно, не без додатковоі участі засобів для вкладання. Точно можу сказати, що з цією маскою волосся лишається набагато довше чистішим, ніж від аналогічних професійних засобів.

Моє висушене природнім шляхом волосся без використання додаткових засобів:

За останні кілька років я перепробувала багато брендів та масок різних цінових категорій. Скажу відверто, навіть не очікувала, що якість продукту від украінського виробника Joko Blend мене так приємно потішить. Раніше скептично відносилася до украінських виробників. А з цією масочкою волосся з жорсткої соломи перетворилося на м'яке, блискуче, рівне, приємне на дотик.

Моєму волоссячку ця маска від Joko сподобалася, вона мегаекономно витрачається і надає доглянутого зовнішнього вигляду навіть освітленому пористому волоссю.

Тож від мене 👍 !