Моложава Тамара

Догляд за волоссям від Jee Cosmetics

Догляд за волоссям від Jee Cosmetics

Привіт дівчата!

Хочу поділитися своїми враженнями від нового продукту українського виробника.

Я маю світло-русяве волосся теплого тону, яке я намагаюся хоч трохи охолодити, використовуючи різні засоби.

Вже багато років я кристуюся Collistar Magica CC Hair Care and Colour (VANILLA BLONDE)-це поживна тонуюча маска для світлого-блонд, блонд та меліруваного волосся. Це мій мастхев, я нею дуже задоволена. Волосся виглядає доглянутим та блискучим.

Нещодавно сестра прислала мені на пробу шампунь для волосся "Шовковий дотик" Jee Cosmetics та бальзам-кондиціонер для освітленого, сухого і пошкодженого волосся від Jee Cosmetics BLONDON, українського виробника

Що стосується шампуню, то в описі сказано:

Шампунь для волосся з протеїнами шовку та екстрактом півонії рекомендується застосовувати для ослабленого волосся, що потребує відновлення. Шампунь дбайливо очищає волосся, насичує протеїнами шовку, посилює блиск і полегшує укладання. Активні речовини, що входять у формулу, проникають углиб кожної волосини і комплексно впливає на волосяні фолікули, зміцнює волосся і перешкоджає їх подальшому випаданню. Результат -здорове, гладке і слухняне волосся від коренів до самих кінчиків.

Опис бальзаму знайшла на просторах інтернету:

Формула з кератином, олією аргани і пантенолом сприяє інтенсивному живленню та зволоженню волосся, робить пасма м'якими і шовковистими.

Активні компоненти проникають у структуру волосся, перешкоджають сухості та ламкості, забезпечують здоровий блиск, полегшують розчісування, запобігають посіченню.

Застосування: нанесіть бальзам на вологе чисте волосся по всій довжині на 3-5 хвилин, ретельно змийте водою.

Мої враження:

Шампунь добре очищає волосся, середнього піно утворення, приємного квіткового аромату.

Бальзам має структуру гелю середньої густини, світло-сірого кольору , легко змивається. Тримала 3 хвилини. Отримала в результаті шовковисте волосся холодного тону.

Вважаю, що це не погана бюджетна альтернатива.

Догляд за волоссям від Jee Cosmetics