Marinka🌈Rainbow

Косметичні поповнення від MAYUR

Косметичні поповнення від MAYUR

Всім привіт ❤️

Зробила невеличке поповнення своїх запасів і придбала три продукти від українського бренда Mayur які дуже люблю та купую на постійній основі.

Ця пінка моя любов і в мене на повторі вже не знаю скільки разів. Найкраща бюджетна пінка з тих що в мене була. Перше що подобається,це натуральний склад. По друге, пінка не сушить і не подразнює шкіру а особливо очі, дуже делікатна, при тому що добре очищує . Я іноді змиваю нею косметику , тональний крем , туш . Пінка дуже ніжна, невагома, добре тримає форму і не розтікається, пахне ненав'язливо трояндою. Рада що знайшла її.

Скраб для тіла який має чудовий склад та аромат. Це єдиний сольовий скраб який мені подобається, зазвичай я користуюсь цукровим. Кристали солі мають середню абразивність, не травмують шкіру але в той же час не тануть, добре масажують і відлущують , завдяки вмісту кокосової олії шкіра після використання не пересушена та гладенька, а також постійне використання покращує її вигляд . В складі скрабу ефірна олія Іланг Ілангу, я дуже люблю як вона пахне тому для мене це ще ароматична терапія.

Влітку це взагалі мій мастхев, водички від Mayur. Вони бюджетні та чудово освіжають в спеку. Це запашна вода ,не гідролат, в складі очищена вода,ефірна олія та натуральний консервант. Люблю використовувати після вмивання, бризкати на обличчя перед або замість тоніка. Для обличчя я обираю запашну воду Троянду або Герань, якщо є запалення або прищі то вони швидше підсихають та загоюються . Також можна наносити на волосся та тіло. Аромат не сильно виражений та швидко зникає але це для мене не проблема.

Дякую за увагу 🤗