Підводка-фломастер для повік Maybelline New York Hyper Precise All Day Liquid Liner
Перший млинець нанівець?
Вітаю, сьогодні хочу поділитись відгуком на підводка-фломастер для повік від Maybelline New York від людини, яка мёяко кажучи не друже зі стрілками. Про свої потуги і результат - в цьому дописі.
Почну з того, що підводки у формі оліця - найращий варіант, якщо ви не дуже вмієте користуватись підводками: більш зручна і звична форма (ручка, олівчики, фломастери), легше приспособитись і почати нормально використовувати.
Хоча якщо це баночка з рідиною і кісточка окремо - мені здається засобу вистачить надовше і розход більш економний, оскільки ви регулюєте скільки засобу "набрати" за раз. Це і стало критичним у цьому випадку.
Свотчі підводки-фломастер для повік Maybelline New York
Спочатку мені здалось шо підводка просто на холоді замерзла, але потім зрозуміла шо вона якась сухувата.. Тобто кінчик взагалі не просочений рідиною. Саме тому на фото 3 лінії:
- Комфорне малювання
- З натиском
- Сильно придавивши, але як видно - лінія в такому випадку рівною аж ніяк не вийде, так і давити на око так собі заняття, навіть заради макіяжу. При чому "рідина" все одно видавлювалась десь збоку кісточки ближче до пластику у вигляді невеличкої бульбашки, а кінчик так і залишався сухим.
Підводка-фломастер для повік Maybelline New York Hyper Precise в дії
В дії це виглядає приблизно таким чином: те що встигло просочитись - нанесла, далі вийшла проплішина", коли намагалась її замалювати ще одним шаром, то витирала вже те, що намалювалось 🤕
З плюсів готова відмітити стійкість - якщо у вас все ж вийде намалювати гарну стрілочку, то вона на цілий день. Тому сподіваюсь, що це просто бракована підводка у мене (або невеличка партія), оскільки інші товари Мейбелін, які вдалось протестувати не викликали таких проблем у використанні.
Коментарі (0)