Надій було мало, але воно ПРАЦЮЄ! Волосся росте і більше не випадає!
Minox 10 Lotion
Привіт, красуні!
Сьогодні, вперше, я хочу поділитися не своїм власним досвідом, а досвідом свого чоловіка, який зіткнувся з такою серйозною проблемою, як випадіння волосся.
Насправді, я, як перукар, точно знаю, що це досить поширена проблема серед чоловіків, але хтось просто мириться з цим і живе далі, а хтось намагається вирішити питання. Ми пішли другим шляхом, бо облисіти у 35 років молодому хлопцю, не дуже і хотілося.
Ось така була ситуація, коли ми вже почали бити тривогу.
Під час миття голови, у ванній залишалася просто купа волосся. Воно сипалося реально прямо на очах.
Звичайно, чоловік каже, що коли він зі мною познайомився, 8 років тому, він був густоволосим брюнетом, без жодної сідої волосини, і це я йому "плеш проела", але маємо те, що маємо:-) Ну не янгол я, так що тепер?!
І, звичайно, по-хорошому, треба було б звернутися до трихолога, та здати всі аналізи, але ми пішли простішим експерементальним шляхом.
Про бренд MinoX я знала давно, адже декілька років тому, в мене була їх бомбічна сиворітка для вій, і я знала, що вони, як раз спеціалізуються на проблемі випадіння. Я чула багато відгуків, що після їх засобів, волосся росте "як на дріжджах", тому замовила для нього курс, який складається з лосьйону, який містить 10%-ву концентрацію міноксидилу, вітаміни з біотином, і шампунь.
Ми були готові, що процес відновлення буде не швидким, але і курс розрахований майже на 4 місяці, тому ми сподівалися на позитивні результати.
Вітаміни, до речі, мають класний склад, і високу дозу біотину, тому їх потрібно приймати всього один раз на день.
Курс ми почали з 25.11.
Важливий момент! Перші півтора місяці, волосся випадає ще більше, ніж до! Це абсолютно нормальна реакція організму на міноксидил, і переживати з цього приводу, не варто.
І ось, майже закінчивши повний курс, ми маємо таку картину! Чесно, чоловік в захваті!
По-перше, зараз волосся не випадає (пару волосин, максимум), по-друге, воно почало відростати!
Моя свекруха, теж перукар, і тільки вона стриже мого чоловіка (бо як кажуть, краще зрадити дружині, аніж перукареві), так от вона мене вчора питає: "Альона, а що ти зробила Миколі, що у нього стільки волосся виросло?". Довелося ділитися своїм секретом:-)
Максимальний результат, від використання MinoX настає після 6-8 місяців, тому ми вирішили продовжити курс, але з більшим відсотком міноксидилу + мезороллер. Нам ще є куди рости!
Але і зараз, ефектом я задоволена!
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)