Христина 🌺

13perfumes Hamptons summer…

13perfumes Hamptons summer…

Один цікавий факт про мене: я ненавиджу описувати парфуми. Я заздрю тим людям, які розказують про парфуми і можуть створити цілий твір з описом ...я така враження, що той запах відчуваєш через екран телефону.

Я такого не вмію. Мені парфум або подобається, або нудить від нього.

І такі дописи я завжди відкладаю, відкладаю...і чекаю музу для натхнення.

Але не цього разу...

Про ці парфуми пишу з задоволенням.

Для мене вони як антидепресант в похмуру погоду, коли вже в повітрі запах весни, але падає сніг з дощем.

13perfumes Hamptons summer…

Ці парфуми позиціонують себе як квітково- фруктові. Проте я чітко чую квіти...в десь на задньому фоні трішки цитрусу. Я тут чую жасмин, хоча його в складі нема (а може то я його настільки люблю, що він мені вчувається скрізь). Ще бузок і лілію, саме ту, яка росте в липні біля хати.

Хто не любить такого квіткового аромату, то він не для вас. Бо тут самі квіти, і я просто не можу відірватися від цих парфумів. Здається, вони мені підійшли на 110%.

Стійкість тут ідеальна, я їх чула весь день, і ще наступний день на одязі.

З цими парфумами немов переносишся в весну чи літо , де сидиш на лавці біля бузку і лілій і пʼєш жасминовий зелений чай з лимоном. Саме так я його уявляю. А ще зараз прямо дуже захоплююся модою 80-х років (ох ці фільми😅) і чомусь цей аромат уявляю там.

Він не схожий на інші парфуми, це окрема історія. Для мене він підійде на будь-яку погоду, з таким запахом мені комфортно завжди. Він дуже гармонійний, ніжний в не "задушливий ". Тут запах квітів створює рівновагу і виваженість.

Напевно для мене це ідеальні парфуми, настільки вони мені сподобались.