Перемежко Елена

Або спроба номер два розповісти про своє “парфумерне життя” в реаліях сьогодення

Або спроба номер два розповісти про своє “парфумерне життя” в реаліях сьогодення

Вітаю!

Інколи в Мейкап Клубі я натикаюсь на дописи про аромати-репліки, і це тішить моє серце - бо й сама з певних часів стала прихильницею цього формату, й назбирала чималу колекцію. Я вважаю, що було б чудово знайти таке ком'юніті, де можна було б ділитися враженнями про свої придбання - адже ті самі аналоги за якістю дуже різні. Особливо хочеться розповідати, звісно, про приємні придбання😊

Що ж, спробую знов поділитися враженнями про один із парфумів, який давно на моїй поличці, і який я ногу рідко, та все ж дуже люблю. Це - аналог Tom Ford Vanille Fatale.

Якщо зазирнути на сторінку Фрагрантіки, що присвячена Tom Ford Vanille Fatale - легко помітити, що у “подібних” до нього більшість людей відмічає Avon Far Away Royale.

Свої парфуми я купувала, спираючись на це і сподіваючись на схожість ароматів - і вона таки є! Обидва аромати схожі: тільки моя репліка - це на 90% такий собі аромат солодкого гарячого шоколаду, з щедрою порцією чогось вершкового (мені іноді здається, що це подібно до густого гарячого шоколаду, молочного шоколаду і шматочка навіть вершкового масла), оздоблений виразними і трохи “ретровими” деревними нотами. Можна уявити собі чашку густого, гарячого шоколаду із жирними вершками, що парує на старому антикварному столику…

Це - такий собі м'який і заокруглений гурманський парфум середнього ступеню солодкості. Ноти мірри та деревні відтінки дуже “облагороджують” композицію: це не історія про кондитерську, моно ваніль або ж згорілий цукор.

Цей парфум я добре відчуваю на собі. Мені вистачає того, щоб зробити десь 3 розпилення 1-2 рази на добу.

• Стійкість: 8-12 годин на шкірі, до прання на одязі.
  • Шлейф: виразний, +- 2 м. Аромат добре впізнаваний на вулиці, дифузний.
  • Відчуття: інтенсивно чую його десь 3-4 години, далі - хвилями при рухах головою.

Та все ж, ці парфуми не універсальні. Вони підійдуть тим, хто полюбляє солодкі аромати та не боїться відтінку ретро-пудрових нот, деревини. За своєю “авангардністю” і загальним враженням Ваніль Фаталє схожа мені на Tom Ford Black Orchid - також солодко, дещо шоколадно і трохи дивно через деревно-трюфельні відтінки. Тому радила б спробувати хоча б примірник Фар Евей Рояль, оскільки бази в цих двох ароматів подібні, щоб мати уявлення про загальну картину😉

Бажаю вам гарних знахідок і сподіваюсь, огляд був цікавий🩷