Lily♥️

ОЧИЩЕННЯ ШКІРИ: ТЕСТУЮ гель-пінку від Dr. Ceuracle Tea Tree Purifine 30 Cleansing Foam

ОЧИЩЕННЯ ШКІРИ: ТЕСТУЮ  гель-пінку від Dr. Ceuracle Tea Tree Purifine 30 Cleansing Foam

Я прихильник аптечної косметики, проте останнім часом, особливо після приємного досвіду користування сонцезахисними засобами Dr.Ceuracle, все більше цікавлюся різними корейськими засобами та тестую найцікавіше. От звернула увагу на велику кількість позитивних відгуків на цю гель-пінку для вмивання з екстрактом чайного дерева Dr. Ceuracle. Вирішила протестувати.

Нагадаю , що мій тип шкіри комбінована чутлива. От і зараз відчуваю в період контрастної погоди, як реагує шкіра на холод, вітер і перепади температури.

Гель-пінка має основу дію:

  • Від подразнення, Від сухості, Від чорних цяток, Заспокійлива, Матуюча, Протизапальна, Акне, Пост акне, Очищення

Тип шкіри:

  • Жирна/ комбінована, Суха, Проблемна (акне), Вікова, Чутлива, З пігментацією, Нормальна, Для усіх типів.

Рівень рН 5.5 - 6.0

Активні інгредієнти пінки Dr.Ceuracle (LeeGeeHaam):

  • Екстракт листя чайного дерева в концентрації 30%– заспокоює подразнену шкіру, допомагає зменшити запалення, нормалізує роботу сальних залоз.
  • Ефірна олія чайного дерева – маючи широкий спектр протимікробної активності, бореться з причинами появи прищів, викликаних мікробною флорою, має загоювальну дію.
  • Ефірна олія лаванди –  регулює рівень жирової секреції, попереджає розвиток бактерій, які викликають запалення, а також зменшує свербіж та почервоніння.
  • Екстракт центели азіатської прискорює загоєння, стимулює відновлення, зменшує видимі ознаки чутливості шкіри.
  • Екстракт кори чорної верби – містить таніни, що допомагають зменшити пори, та саліцин, що прискорює оновлення шкіри.
  • Трегалоза (натуральный дисахарид з високою здатністю утримувати воду) підвищує зволоженість шкіри та попереджає її подальшу дегідратацію.

ВРАЖЕННЯ ВІД ВИКОРИСТАННЯ: спочатку я найбільше вагалась через аромат, думаю чайне дерево, ні!!! Але тут – це зовсім інша історія! Аромат більше травʼяний дуже приємний і освіжаючий.

Для одного застосування потрібно буквально горошину, цього повністю достатньо і що важливо не подразнює мої чутливі очі і не стягує шкіру, дуже приємні відчуття.

Гель-пінка комфортна для використання вранці та ввечері.

Тому однозначно можу рекомендувати спробувати, добре , що є тестові саше.💚 На повномірний обʼєм ціна на Make Up дуже приємна, вистачить однозначно на дуже довго!

ОЧИЩЕННЯ ШКІРИ: ТЕСТУЮ  гель-пінку від Dr. Ceuracle Tea Tree Purifine 30 Cleansing Foam
ОЧИЩЕННЯ ШКІРИ: ТЕСТУЮ  гель-пінку від Dr. Ceuracle Tea Tree Purifine 30 Cleansing Foam