Spodobaieva Maryna

LN Pro

LN Pro

З опису офіційного сайту: LN PRO – професійна декоративна косметика високого якості в концептуально новому форматі, впізнаваному візуальному оформленні.

Продукти, розроблені візажистами, б'юті-експертами та новаторами в області макіяжу. LN PRO – бренд-експерт у створенні високоякісного макіяжу.

Пропонуємо винятково інноваційні текстури, трендові відтінки, широку кольорову палітру, стійкі формули та легкі у нанесенні продукти.

LN Pro

Універсальна палітра тіней, яка підійде і для вечірнього і для легшого денного макіяжу. Flexi Color Eyeshadow Palette має 15 відтінків тіней в різних текстурах: матові, спаркли та металіки. Матові дуже класно тушуються, сяючі краще наносяться пальчиком. Хочеться її віднести до універсальної, нейтральної, базової. Бюджетний варіант, хочеться ще спробувати їх базу під тіні.

Який же він делікатний і ніжний, тут ви точно не побачите великого шиммеру. Формула зі світловідбивальними часточками, кремова текстура. Дуже рівномірно лягає, тримається весь день.

Відтінок 101 - ніжне срібне сяйво з розовинкою.

Гелевий олівець має кремову текстуру, насичену пігментацію, підходить для малювання тонких стрілок, оформлення міжвійної лінії та слизової оболонки повік. Мені особисто нагадує Lamel, але тут дуже сподобався відтінок 103 smoky, для мене це відтінок чорного шоколаду в порівнянні з Lamel 402.

Він має насичений колір та кремову текстуру, відмінну стійкість, не скочується, дійсно схожий з Lamel. Відтінок 104- дуже гарний нюд на кожен день. Порівнюю з 403 Lamel, але цей більш з рижинкою.