Ганночка Тетяна

Maybelline Express brow. І чому її так сварять?

Maybelline Express brow. І чому її так сварять?
Maybelline Express brow. І чому її так сварять?
Maybelline Express brow. І чому її так сварять?
Maybelline Express brow. І чому її так сварять?
Maybelline Express brow. І чому її так сварять?

Я маю декілька тушей для брів, деякі ще нові і не відкривались. Зараз користуюся ще старою версією Brow drama, яку вже не випускають і Expess brow.

Оновлену версію Express brow довго не наважувалась купляти із-за негативних відгуків. Попередня була з ідентичною щіточкою як у Brow drama, та і об'єм був більший в 3 рази.

Maybelline Express brow. І чому її так сварять?

Врешті все одно вирішила спробувати і зовсім не пожалкувала!

У мене туш у двох відтінках: 04 Medium brown і 05 Deep brown. Наразі відкрила поки що 04. Порівнюючи відтінок Express brow з Brow drama я спочатку навіть розчарувалась, бо візуально він виглядає тепліше. В порівнянні Dark brown більш холодний. Не дивлячись на це, Medium brown на диво гарно підійшов моїм бровам, що я навіть і не очікувала, бо думала, що буде виглядати світліше і буде рижити, але ні. На бровах виглядає натурально, вдало зливається з власним кольором брів і різниця між Brow drama взагалі не помітна, обидва виглядають практично однаково. Цей факт мене приємно здивував!

Текстура туші Express brow така ж як і у Brow drama, вона гелева, приємна, мені вони здались однаковими.
В порівнянні видно, що на відміну від Brow drama, флакон Express brow ну зовсім мініатюрний.
Доречі, всі скаржаться, що щіточка у оновленій версії зовсім не зручна, а от для мене саме те! Тут мабуть індивідуально, все залежить від своїх брів. Вони у мене не широкі, тому маленькою щіточку мені зручніше користуватися. Довгий час більш об'ємна щіточка Brow drama мені навпаки здавалась не такою практичною, але згодом звикла. У Express brow мені одразу сподобалась, моє. З однієї сторони ворс коротший, а з іншої довший.

Брови у мене не ідеальної форми, десь треба підмальовувати помадкою, чи олівцем, а також волоски жорсткі і не слухняні, тому їх треба фіксувати, щоб не стирчали. Раніше я завжди спочатку промальовувала форму, а лише потім вкладала гелем, чи тушшю. Зараз роблю навпаки і новий варіант мені подобається більше

Спочатку я наношу туш, чекаю поки вона підсохне і потім допрацьовую помадкою, чи олівчиком. Так не має бруду, бо туш може конфліктувати з іншими засобами, якщо її наносити поверх них.

Даною щіточкою мені дуже зручно і легко працювати. Вона акуратно вкладає брови, не склеює волоски, шкіру фарбує, але мені цього і треба для візуального загущення.

На щіточку набирається не дуже багато засобу, можна сказати, що оптимальна його кількість.

Текстура підсихає швидко, не створює дискомфорту, тобто не відчувається, не стягує і таке інше. Фіксація досить непогана, але скоріш середня. Туш гарно фіксує і брови тримають форму, але найбільш жорсткі волоски все одно можуть не фіксуватися так як треба. Все одно результат вважаю хорошим.

Туш природньо виглядає, має прекрасну стійкість, змивається легко. Якщо ви раніше користувалися Brow drama, то ця по всім характеристикам така ж, різниця тільки в щіточках, ну і відтінках.

Висновки: туш Express brow мені сподобалась і призвела гарні враження. За її допомогою оформлення брів займає менше часу. В процесі нанесення, якщо туш і забруднює непотрібні ділянки, то все легко поправляється ватною паличкою.