Pilirina 💛💙

Чесний відгук на подарунковий боксик Maybelline New York 🎁

Чесний відгук на подарунковий боксик Maybelline New York 🎁
Чесний відгук на подарунковий боксик Maybelline New York 🎁

Попросила коханого купити мені туш Maybelline, як буде проіжджати який косметичний магазин, бо я завжди дотягую до останнього, ніби чекаю, коли вже плювати в той тюбик буду. Він купив цілий набір, бо консультант магазину на три букви рекомендувала акційний набір за ціною однієі туші. Ну чоловіки ж довго не роздумують над такими покупками, ми ж про це знаємо. Тестую другий тиждень.

Що можу сказати?

Я критично ставлюся до вибору туші, бо для мене вона чи не найголовніша у мейкі, але це був подарунок, тому, як кажуть, дареному коню...

Туш для вій The Falsies Lash Lift

  • Екстрачорна
  • Об`єм класний - 9.6 мл

Вона мені не подобається так як Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black, яка взагалі по консинстеції нагадує мені Dior Diorshow Iconic. Про це писала давно вже пост:

https://club.makeup.com.ua/post/16994/

Але за своі гроші вона дійсно якісна:

✔️не осипається

✔️ не викликає алергіі

✔️ не робить павучі лапки

✔️ бюджетна

✔️вистачає точно надовго, судячи по об'єму

Якщо купувати іі у подарунковому боксі, то ціна - шара, як то кажуть!

Але коли є з чим порівнювати і вже знаєш як вії виглядають з ідеальною тушшю вже не хочеться захоплюватися ефектом. Для моїх вій – це середньостатистичний ефект від більшості туш, навіть більш бюджетних. Мабуть, все-таки віддаю перевагу силіконовим кісточкам або люксовим тушам.

Сподіваюся, що ще розфарбується, але чомусь хочеться, щоб вона швидше закінчилася - буде привід знову протестувати щось новеньке.

Результат дивіться самі на фото. Я люблю ефект драми, мені цього в об'ємі не вистачає.

Гелева туш для кладання брів Express Brow Drama

  • Прозора
  • Об`єм теж нічогенький - 7.6 мл

Зручна щіточка з вигнутою формою рівномірно розподіляє прозору текстуру продукту на волосинках брів, фіксуючи та надаючи їм виразності. Щоправда, фіксує вона слабше за свою попередицю - Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara у старому форматі, але точно краще, порівняно з іншим мас-маркетом по типу Eveline, Essence чи LAMEL.

Загалом, ця туш сподобалася: якісна, добре, але м'яко фіксує, не відчувається дубовість брів, без кольору, ефект а-ля натюрель. Для природнього вигляду супер, але для прихильниць очей орлиних, брів соболиних, які здивовано дивляться у космос - ноу, проходьте повз цю Brow Drama. Тоді вже краще ламінування.

Загалом, сумарно 300 грн за два продукти й придратися ні до чого, але чомусь хочеться вже нову туш. Буду поки добивати цю Lash Lift, але вдруге б саме іі не придбала б, хоча точно знаю, що у неі є душе багато шанувальників серед наших дівчаток.