Чорна Юлія ❤

Gillette Venus Comfortglide Breeze

Gillette Venus Comfortglide Breeze

Усім привіт дівчата ! Досить довгий час обходила бритву стороною (сиділа то на кремі/воску/шугарінгу/домашньому електро епіляторі) і ось дозріла була до лазерної епіляції, і ось підстава - у процессі, а бажано для гарного результату і кілька місяців "до" голитися бритвою 🤦‍♀️ Про бритву в мене ще з студентських років не самі кращі спогади, в мене шерстяка швидко відростає, ті колючі пеньки особливо у зоні бікіні, та ще й час поки усе зробиш гладким (намазати піною, пройтись без пропусків бритвою, змити, обробити засобом після голяння, припекти де врізалась , а якщо то в зоні бікіні - то взагалі "кайф") Короче не сама улюблена процедура), але бажання бути гладкою сильніше)

Тому, доки була на лазерці прикупила собі ось цю штуку (благо з моїх студентських років прогрес у жіночих бритвах не стояв на місці)

Із плюсів:

- не треба купляти засоби "для гоління" та "після гоління" - от ті подушечки зверху і знизу, при змащенні їх водою ,стаюють слизькими і компенсують собою 2 ці засоби.

- економить час, як вище написала - не треба спочатку наносити піну чи гель - намочила ноги та бритву і погнала голитися.

- голівки підходять на інші Gillette ручки, в мене рожева вже не пам'ятаю як назввалась

- зручна форма, це певно перша якою я не врізалась ще ні разу (а може руки стали трохи пряміші, теж не виключно)

- зручно брати в дорогу ( не треба тягти з собою інші засоби як написала вище), особливо актуально, якщо переліт літаком.

- після гоління шкіра не пересушена, просто ополіскую водою, лосьони наношу через раз, тому помітила, що навіть без них шкірі норм.

- не виклика подразнень, голить гладесенько.

Про мінуси :

- не сама бюджетна штука

- був період, коли раз на кілька пачок попадався брак, і те що на вигляд ок, одразу починало дряпати шкіру і летіло у смітник, що враховуючи вартість на дуже приємно, але останнім часом тьфу тьфу не натрапляю на таке .

На останок хочу сказати 2 слова про те на скільки вистачає , і особливості зберігання. Я голю все тіло, то в мене ці подушечки змилюються досить швидко, але при цьому леза ще залишаються ок. Зберігати треба так , щоб ці мильні подушечки ні до чого не торкалися (в мене просто стоїть в стаканчику) бо воно прилипне і буде капець.

В цілому доки не закінчу лазерку, купую тільки її.

Доки писала цей пост, згадала, що в кроментарях під б'юті планами ви просили про лазерку, тож наступний пост буде про неї, зустрінемось )))

Gillette Venus Comfortglide Breeze
Gillette Venus Comfortglide Breeze