Сироват ка для посічених кінчиків La'dor Keratin Power Glue
Спробувати всім!!!
Якщо ви вже вирішили спробувати цю сироватку, одразу скажу - вам вона сподобається (впевнена на 99,9%😅). Раджу купувати одразу більший об’єм.
Мініатюрки які взяла я кожна по 1 граму - ціна за 2 г - 29-31 грн, тюбик 15 г - 64-78 грн. Очевидно, що набагато вигідніше взяти тюбик. Я пошкодувала, що не взяла його одразу, адже ефект сподобався але розсмаковувати цю сироватку хочеться довше.
Про сироватку
Призначення: відновлення, від посічення волосся, для блиску, живлення, зволоження.
Тип волосся: ламке, сухе, тонке.
Тип мого волосся: рівне, довге, волос середньої товщини, фарбоване, по довжині є обломані волоски від розчісування і інших факторів.
Використовувала цю сироватку після миття на вологе, віджате рушником волосся. Перший раз наносила тільки сироватку, щоб подивитись ефект, вдруге комбінувала з олійкою La'dor.
В одній міні капсулі - 1 грам сироватки (у відео можете подивитись візуально на кількість продукту), мені здалось, що це дуже мало, проте я помилялась.
Використання
Розпишу весь процес:
- промила волосся та нанесла ненадовго маску (використовувала шампунь та маску Garnier Fructis папайя)
- на віджате рушником волосся нанесла спрей Mermade для полегшення розчісування
- розтерши в долонях сироватку La'dor нанесла на довжину волосся, приділяючи більшу увагу кінчикам
- так само нанесла олійку від La'dor
- просушила просто феном, додатково прочісуючи улюбленою розчісую янеке
Весь процес ви можете подивитись на відео та побачити результат.
Зрозуміло, що сироватка надає візуального ефекту, вона не вилікує посічені кінчики, з ними справляться лиш ножиці🙃 Але волосся візуально стає більш сяючим, а на дотик таке мякусіньке😍 дуже розсипчасте та живе!
Оформлюючи наступні замовлення на сайті обов’язково додам тюбик цієї сироватки в корзину😊
Коментарі (0)