Олена В

5th Avenue Elizabeth Arden

5th Avenue Elizabeth Arden

Привіт дівчатка!

Сьогодні я розкажу про перепитії з ароматом Elizabeth Arden 5th Avenue.

Я так чекала на цей аромат. Так довго він лежав в моїх бажалках. То його не було на сайті, то я вагалася. Вкладала в корзину, викидала...

Накінець, замовила 15 мл на пробу. І тут почалися танці з бубном🤪

Прем’єра аромату:1996
Країна ТМ:США
Зроблено в:ПАР, США, Франція
Класифікація:елітна
Тип аромату:квіткові, орієнтальні
Початкова нота:Бергамот, Бузок, Конвалія, Липовий цвіт, Магнолія, Мандарин
Нота серця:Іланг - іланг, Індійська тубероза, Гвоздика, Жасмин, Мускатний горіх, Персик, Фіалка
Кінцева нота:Ірис, Амбра, Ваніль, Мускус, Сандал

5th Avenue Elizabeth Arden
5th Avenue Elizabeth Arden

Мене дуже заінтригувала піраміда. Вона така велика і все в ній цікаве. Особливо зацікавила липа. Бо липу я люблю в будь-якому вигляді: як вона цвіте і апетитно пахне "солодким еліксиром" у всіх дворах міста і яка вона солодка і тягуча в чаї.

В відгуках багато хто виділяв саме липу.

Але перша проблема була в тому, що я не змогла дати йому час на відстоювання і зразу ж затестила.🤭

При першому тестуванні нанесла пару пшиків. І це була моя помилка. Аромат дуже сильний і пронизливий . Квітковий і насичений. Треба дуже мало наносити ( а не як я) , якщо хочете нормально дихати.

Липу при першому затесті не відчула. Відчула її відголоски тільки через годин 6(!!!) в приємній ніжній базі. База звучить настільки шикарно, що здається бездоганною. Дуже схожа на Burberry Body.

Але тоді постало питання:що робити з декількома годинами потужного звучання незрозуміло чого до бази?

Тому я дала аромату декілька днів на відстоювання.

Через дня 2 нанесла на блоттер. Так аромат зразу ж сподобався. Не дуже різкий, квітковий і трохи солоденький. На папері аромат звучить стриманно і дуже аристократично (що я й шукала і хотіла).

Потім ще через день я спробувала вже один пшик на зап'ястя. Тут чекав мене сюрприз: в малій кількості аромат звучить як люксове квіткове мило! Не те що мені це не подобається. Я люблю такі "мильні" аромати. Бо це аромат наче ти тільки що вийшла з ванни. Аромат чистоти, крему, доглянутості. В "мильному ароматі" чітко відчуваються жовті квіти, трошки іланг-іланг, сандал і ваніль. Це взагалі то дуже непоганий варіант. Якщо ви шукаєте аромат для дому чи працюєте онлайн і обожнюєте такі "замилені" аромати, то П'яте авеню стане фаворитом! Його можна по-троху наносити, поновлювати багато разів за день і весь час відчувати цей аромат чистоти і легкої квітковості.

П'яте Авеню-це не про вайби мегаполісу, жодної потужної липи на цій довжелезній стильній вулиці. Це аромат чистоти, квітковості без соло звучання і навіть виділення окремих квітів. Просто букет. Якийсь трошки навіть безіменний. І лише коли його наносити дозовано чи зайти в хмаринку-він стає лагідним, благородним і навіть витонченим. От саме в такому звучанні він мені нагадує дівчину з картинки: в чорній шляпі і елегантному платті.

До речі, стійкість хороша, цілий день. Шлейф є, але не сильний.

15 мл дуже зручний формат для сумочки. Але до флакона питання. Кришечка на спрей якась дешева, із тонкого дешевого металу, який здається навіть гнеться трохи(.

Хтось пише, що тепер на полицях новоділ поганої якості і він зовсім не схожий на той справжній аромат 1996 року. Я тут нічого не можу сказати, бо ніколи його не тестувала раніше.

Я ж тепер вже задоволена знайомством з 5th Avenue . Хоча б тому,що це був мій "парфумерний гештальт" якийсь час і я його закрила .Цей аромат дійсно легко передозувати і тому легко захейтити. У нього дуже красива пудрова база, але на початку, якщо надто багато нанести, він "кричить" одною незрозумілою квітковою нотою. Якщо з розсудом наносити і дати відстоятися з дороги-він дарує квіткову ніжну насолоду.

Він має місце бути, він дуже квітковий. І якщо знайти до нього підхід , то він точно підкорить ваше серце!

Дякую за увагу!🤗