Kizza

Phillips Sonicare for Kids

Phillips Sonicare for Kids

Як кажуть педіатри - доглядати за ротовою порожниною необхідно з першого зуба.

Ми вже відростили їх 8 штук (4 зверху і відповідно 4 знизу), тому я вирішила переходити з пальчикової силіконової щіточки на щось більш "авторитетне". Нажаль звичайна дитяча щітка авторитетом у нас не користувалась, проте була неабияка цікавість до моєї і чоловікової Sonicare.

Тому поспілкувавшись зі стоматологом і отримавши її схвалення звукових (не механічних) щіток для дітей було куплено сіє диво щіткобудування🤣

В наборі представлені власне сама щітка; зарядний пристрій, і дві насадки (малючкова 3-7 років і побільше 7+ років). Ще наявна макулатура, що завжди є в комплекті до електронних гаджетів, та гарантійний талон на 24 міс. Є ще додаткова гарантія від виробника, але необхідно її зареєструвати на оф сайті. Тут у нас все стандартно, як в "дорослих" щітках.

Тушка щітки добре прорезинена, має пупирки, щоб забезпечувати кращий контакт з маленькими і не дуже долоньками🤣 В мене рожевий варіант, бо іншого в наявності не було, але є ще колір морської хвилі. Щітка має дві кнопки: перша вмикає/вимикає щіточку, друга переключає режими - слабка і сильна вібрація (для різного віку)

Щітка має можливість кастомізації. Ну, якщо це можна так назвати🤭 До неї в комплекті прикладені наклеєчки, що забезпечують щіточці певну веселість. Іринка ткнула в наклейку і я її наклеїоа на ручку. Ніби веселіше стала🥳

Щітка має дві кнопки: перша вмикає/вимикає щіточку, друга переключає режими - слабка і сильна вібрація (для різного віку) кнопки підсвічуються веселим зелененьким. Щітка має Bluetooth,і зараз розкажу навіщо.

Для того, щоб привчити дитину правильно і ефективно чистити зуби до щітки є безкоштовний додаток. Там мохнате створіння розказує і показує нащо чистити зубки, і як доглядати за гігієною рота. Також даються бонуси в внутрішньоігрові подарунки за користування щіткою. Тобто у дитини буде азарт покористуватись щіточкою задля отримання якогось цікавого предмету для пухнастика🎉

Увімкнувши щітку вона сама знаходиться додатком і з натисненням кнопки "Start" запускається віконечко чистки зубів. Тобто дитина/або її батьки чистять зуби паралельно з пухнастиком. Все відображається на екрані: і обраний режим і таймер чищення. Ця щітка вміє пищати. Пищить голосно. Таким чином вона сигналізує що пройшов час чищення верхньої щелепи і настав час переходу до нижніх.

В кінці вона робить переписк (передзвін, але пищащий), що сигналізує кінець чищення. Додаток нас вітає і одсипає пухнастику подарунок🎁

Штука вкрай кумедна, і цікава. Дитині поки рочок вона навряд оцінить всі переваги наявності додатка.

Що по чому? Ця штука недешева. 2к грн.

Але я вважаю це чудовим викладенням в гігієну і майбутнє мінімальне втручання стоматологів в життя зубчиків. Адже багато проблем (не всі, проте левова частка) починається з поганої гігієни.

Тому будемо починати нашу дружбу з новою представницею ванної полички❤️

Дякую за увагу 🌸