YuliHrytskoff

Інтенсивно відновлюючий крем для дуже сухої шкіри рук Garnier Skin Naturals

Інтенсивно відновлюючий крем для дуже сухої шкіри рук Garnier Skin Naturals

Інтенсивно відновлюючий крем для дуже сухої шкіри рук від Garnier – це мій маст-хев вже багато років! Справа в тому, що шкіра моїх рук дуже проблемна – суха, чутлива, реагує лущеннями, тріщинками, ранками, які, до слова, страшенно болять, на побутову хімію, мороз, сухість повітря в приміщенні та навіть непідходящу косметику… Ледь не єдиним кремом, здатним привести шкіру моїх рук до порядку та зняти дискомфортні відчуття є саме «червоний» крем від Garnier. Купую його я на постійній основі, щонайменше, років десять, тільки періодично чергуючи з якимись іншими кремами, коли шкіра рук в нормальному стані та на теплий період року, щоб уникнути привикання.

Проте, нещодавно бренд здійснив редизайн свого найпопулярнішого крему. А чи змінилися властивості та ефективність – розповідаю більш детально)

Класична туба, дуже яскрава та привертаюча увагу. На обороті – вся необхідна інформація про крем від виробника. У новому дизайні туба виготовлена із міцного та якісного картону – спершу мені таке пакування було дещо незвичним, але це й добре, оскільки зараз більшість світових виробників косметики переходять на екологічні пакування, що підлягають вторпереробці та не шкодять довкіллю. За час користування кремом туба зберігає охайний вигляд, картон не рветься – так що тут все нормально. У старій версії крем був розфасований у напівм’яку пластикову тубу.

Кришечка у новій версії фліп-топ і я дуже рада цьому оновленню! У старому дизайні кришечка загвинчувалася на різьбу, що було дуже незручним – коли наніс вже крем на руки, а тут ще треба закручувати кришку…

Об’єм крему в новій версії – 75 мл, у старій – 100 мл. Трошки виробник вирішив зекономити на своїх покупцях)

В цілому, новий дизайн крему мені сподобався значно більше старого – він функціональніший і екологічніший.

Склад крему у новій версії значно кращий, ніж у попередній! Є багато зволожуючих компонентів, олія ши, емоленти. Звичайно, є й віддушки, консерванти, але вони «безпечніші», ніж були у старій версії, та й взагалі, не вважаю вказані компоненти критичними і найгіршими з усіх можливих… Натомість, у старій версії були велика кількість синтетичних не найбезпечніших складників, у тому числі й тих, що обмежені чи заборонені до використання у ЄС. У новій версії крему цих складників немає.

А тепер більш детально розглянемо кожен компонент крему у новій версії (складові з туби крему нового дизайну, на сторінці товару крему на Makeup вказаний склад крему у старій версії):

Aqua/Water – вода, розчинник.

Glycerin – гліцерин. Зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт.

Cetearyl Alcohol – спирт цетеариловий. Емульгатор, регулятор в’язкості, емолент, стабілізатор емульсії.

Glyceryl Stearate – стеарат гліцерину. Емульгатор, емолент.

Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter – олія ши. Емолент.

Glyceryl Stearate Se – емульгатор, виготовлений із рослинного гліцерину та стеаринової кислоти.

Acer saccharum extract/sugar maple extract – натуральна альфа- оксикислота. Видаляє на шкірі бактерії і мертві відкладення, відновлюючи пошкодження, викликані вільними радикалами, і запобігає утворенню нових плям і зморшок.

Allantoin – аллантоїн. Заспокійливий компонент.

Sodium Polyacrylate - поліакрилат натрію (натрієва сіль поліакрилової кислоти, високомолекулярного полімеру). Регулятор в’язкості, стабілізатор емульсії.

Caprylyl Glycol – зволожувач, емолент.

Citric acid – лимонна кислота. Використовується в косметичних препаратах як консервант, розріджувач, модифікатор рН, піногасник, хелатуючий агент. Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію.

Linalool – парфумування. Входить до складу ефірних олій рожевого дерева, лаванди, лавандина, мускатної шавлії, коріандру, петігренового масла та ін.

Coumarin – кумарин - кристалічна речовина з сильним трав'янисто-солодкуватим запахом, при розведенні проявляються ноти сіна, тютюну. Міститься в бобах тонка та багатьох ефірних олій. Має фотозахисні властивості.

Anise Alcohol – анісовий спирт. Парфумування.

Benzyl Alcohol – консервант, розчинник.

Parfum/Fragrance – віддушка парфумерна.

Консистенція засобу кремоподібна, дуже густа та щільна, жирненька. В принципі, консистенція крему і в новій, і в старій версіях дуже схожі, але в новій дещо густіша, більше тримає форму, більш пастоподібна.

Текстура однорідна.

Колір – білий. У старій версії крем мав ніжний світло-рожевий колір. До речі, у складі нової версії крему відсутні барвники, натомість, у старій вони були.

Запах – ніжний кремово-квітковий, чітко відчуваю білоквіткові ноти, особливо для мене виразно звучить конвалія. У старій версії крем мав неприємний силіконистий запах, який ще й був дуже стійким (принаймні, якщо я користувалась кремом на ніч, у мене ним пахла вся постільна білизна і піжама). Натомість, в оновленій версії крему запах мені дуже сподобався – він ніжний, не нав’язливий, не дратує та не відволікає.

Незважаючи на свою щільну текстуру, крем дуже легко розприділяється по шкірі рук та швидко поглинається нею (повністю до 5-ти хвилин). Після поглинання – немає ні липкості, ні жирності. Є невеличке відчуття плівочки, але не критично, дискомфорту це не створює. Натомість, крем у старій версії поглинався значно довше та залишав на руках відчуття жирності, саме тому я могла використовувати його тільки на ніч. А оновлений крем я можу нанести і вдень, що не мішає мені продовжувати виконувати свою роботу.

По ефективності – крем чудовий! Шикарно зволожує шкіру, за декілька використань проходять лущення, заживають дрібні тріщинки чи ранки, проходить подразнення та будь-який дискомфорт. Цей крем – це ідеальний варіант для дуже проблемної шкіри рук! До того ж, крем має накопичувальний ефект – навіть якщо декілька днів не мазати руки кремом, вони все одно збережуть м'якість, ніжність і доглянутий вигляд (на відміну від інших кремів, які дають ефект "зволоження" до першого миття рук з милом).

І у новій версії, і у старій – креми одинаково ефективні та дієві, тут нічого особливо не змінилося.

Загалом, Інтенсивно відновлюючий крем для дуже сухої шкіри рук Garnier Skin Naturals – мій улюблений і, без перебільшення, просто панацея для мої рук вже багато років! По ефективності крем що в новій, що в старій версіях працює бездоганно, однак оновлена версія по інших характеристиках мені сподобалась значно більше старої – пакування стало більш функціональним, запах приємнішим, склад – безпечнішим, і поглинається він значно швидше, ніж крем у старій версії. Якщо у вас дуже суха, проблемна шкіра рук, то даний крем – моя щира рекомендація! Проте, якщо ви любитель даного крему у старій версії, то на даний момент його ще можна купити на Makeup, оформивши замовлення зі складу ЄС, в стаціонарних магазинах цей крем вже представлений тільки в оновленій версії.