Порожні банки за останній ча с
Назбирала трішки порожніх банок, хочу розповісти про найцікавіші, і які в нас можна легко знайти)
Почну з догляду за волоссям, в мене цієї категорії в порожніх банках завжди найбільше.
В мене пористе фарбоване волосся якщо що)
🤍OJX Keratin Oil Conditioner
Попри те, що загалом на бренд погані відгуки, цей засіб мені ну дуууже сподобався. Волосся з ним мякіше, більш зволожене, при цьому не обтяжує. В порівнянні з моїми попереднімі кондиціонерами, цей помітно краще
🤍Joanna Ultra Color Shampoo
Шампунь для підтримки рудого кольору волосся. Бюджетний і хороший, як шампунь також добре працює, вимиває шкіру голови. Як поновлювач кольору береться лише на фарбовану частину, на те що відросло ні. Дає мідний колір. В цілому хороший, але я шукаю більш червоний відтінок, а цей прям мідь
🤍Aveda Volume Spray
Трішки скліює волосся, за рахунок цього є об'єм. Приємний трав'янистий аромат. І мені подобалось наносити його для рефрешу кучерів, бо він з цим чудово працював
🤍Super Comb Prep&Protect
Попався в іпсі, густа текстура, ледь помітний аромат. Загалом непоганий, складно сказати щось більше
Тепер обличчя і тіло
🤍Eyenlip Salicylic Acid Cleansing Foam
Дуже хороша бюджетна пінка з саліціловою кислотою. Не до скрипу, але глибоко очіщує. Очі не пече. Загалом просто хороша пінка
🤍Dove скраб з макадамією
Скраби від бренду мої улюблені, приємна кремова текстура, не сушить, трішки зволожує. Аромати завжди чудові
🤍Dove класичне мило
Маю в запасі ще штук 5 милок від них. Використовую для тіла, бо не сушить, легко пініться і дуже приємні аромати
І трішки парфумів. Тут я не майстер розбирати на ноти і описувати😅
🤍Narciso Rodriguez Cristal
Дуже жіночий ніжний аромат, можна і в день, в на вечір. В майже будь-яку погоду. Стійкий, але не душить. Буду шукати повнорозмір
🤍YSL Black Opium
Давно хотіла спробувати, попався десь з замовленням. Не вразив абсолютно, хоча знаю що в нього багато фанатів. Непоганий, але надто різкий для мене
Коментарі (0)