О'L

Зимові оновлення від Victoria`s secret

Те, що я, як, й мабуть, багато дівчат, обожнюю Victoria`s Secret, то вже, мабуть, не secret (оце так тавтологія) ))

Доволі часто там щось замовляю, бо рідко можу пройти повз їх нескінчених акцій )

Це замовлення робила ще на Різдво та отримала лише зараз, й одразу ж розпакувала, бо вже неможливо було чекати.

Ці набори здається, бестселлери VS!

Усього з цієї лінійки є чотири аромати - Love Spell, Velvet Petals, Pure Seduction та Bare Vanilla. Більш за все я люблю Bare Vanilla та Velvet Petals, проте, на сейле викупити Bare Vanilla за акційною ціною я вже не встигла ( Тож, придбала всі інші. Velvet Petals залишу собі, інші - на подарунки (гадаю, дівчатам сподобається ))) Тим паче, що більшості, чомусь, подобається Love Spell, що має аромат вишневого цвіту та персику.

Якщо що, то мій Velvet Petals - це мигдаль, а Pure Seduction - слива та фрезія (цей аромат люблю, чомусь, менше всього)

В такий набір входить міст 75 мл та лосьйон для тіла 75 мл.

Лосьйони я взагалі обожнюю! Тож, придбала ще лосьйон із зимової колекції цього року Gilded Gala Lotion GINGER APPLE JEWEL! Й отримала як завжди чудовий засіб із вишуканим ароматом імбірю, яблука та журавлини! Доволі зимовий, затишний аромат - трішки нагадує різдвяні канікули. Гадаю, до весни як раз його використаю )