Yuriivna 🌸

Рушники для обличчя від Makeup

Рушники для обличчя від Makeup

Нове замовлення на сайті цього разу не обійшлося без подарунку на річницю.Робила я замовлення ще в кінці минулого року,на вибір можно було обрати бажаний подарунок.Як зараз пам'ятаю вибір був чималий,тому першого разу,позаминулого року,я обрала косметичку червоного кольору,зроблену по типу під шкіру з блискавкою,дуже крута якість.Цього разу вирішила обрати дорожні рушники для обличчя.Взагалі я після вмивання застосовую сухі серветки,але ці рушники так мені сподобались,що я не змогла пройти повз та обрати інший подарунок.

Білосніжні рушники з мінімальним дизайном,саме привертає увагу логотип на рушниках,літера M,яка вишита срібними нитками.
У подарунковому комплекті йде два невеликих рушника,(30×30см),для обличчя саме те,що треба.Подарунок гарної якості,з рушників нічого не сипеться,я прала руками,так як рушники невеличкі це зручно та швидко.

На рушниках є петельки,за які можна підвісити їх,щоб вони швидше висихали та мали своє місце на гачку.Це великий плюс,що не треба думати куди його скласти або пришивати саморобну петельку.

Склад рушників це гіпоалергічна бавовна,зробила макрофото щоб було видно саму якість рушника.

У подорожах ці рушники є незамінними помічниками.Вони не займають багато місця,вони м'які та делікатні до чутливої шкіри обличчя.Я завжди промакую рушником обличчя,ніколи не тру.
Тому скажу,що ці рушники є гарним вибіром у ролі подарунку на річницю з Makeup,також їх можна просто придбати на сайті та не чекати річниці,а вже замовити 🧖