wowmom

Пекуча новинка від Maybelline: чи збільшує губи?

Пекуча новинка від Maybelline: чи збільшує губи?
Пекуча новинка від Maybelline: чи збільшує губи?
Пекуча новинка від Maybelline: чи збільшує губи?

Привіт, красуні!

Вангую, що в цьому році, найпопулярнішими засобами для губ стануть плампери, і кожний поважаючий себе бренд, обов'язково випустить свою новинку.

А задав цю тенденцію саме Maybelline, оновивши колекцію блисків Lifter Gloss, блисками з перцем чилі. Цей пекучий запуск вже встиг наробити шуму в інтернеті, але я пропоную сьогодні, з холодною головою, розібратися чи потрібен вам Maybelline Lifter Gloss Plump, і чи насправді він здатний збільшити губи.

Пекуча новинка від Maybelline: чи збільшує губи?

Віддінки в палітрі дуже красиві, і обрати якийсь один мені було важко. Але найбільше привернув мою увагу віддінок 08 Hot Honey.


Це напівпрозорий блиск з красивим дуохромним переливом, з рожевого в золотий. Він мені сподобався через свою універсальність, бо його можна нанести поверх будь-якої помади або олівця, щоб надати губам сяяння.

Аплікатор величенький, і набирає достатньо засобу, щоб повністю нафарбувати губи. Він м'який і зручний, бо має класичну форму.

Ось так виглядає віддінок Hot Honey на губах.

Тепер я хочу поділитися своїми враженнями від "спецефектів" блиску.

Отже, перші пару хвилин після нанесення, ніякого печіння я не відчуваю. Блиск, як блиск. Але потім вже починається те саме поколювання.

Насправді, особисто мені, воно не пече, як пишуть дівчата в коментарях. Так, певний дискомфорт є, проте не настільки пекельний, як я того очікувала.

Плампери від Eveline, я відчуваю приблизно так само.

За рахунок дзеркального блиску, візуально, звісно, губи стають більш виразними та соковитими.

Так виглядають губи одразу після нанесення пламперу.

А це вже через 10 хвилин.

Я не бачу особливої різниці, якщо чесно. Можливо, губи стали трохи червонішими, і все. Вартує воно того? Вирішувати вам!

Мені, напевно, більш комфортно використовувати звичайні блиски або олійки.

До того ж, Maybelline New York Lifter Plump залишає гіркий присмак.

Що стосується того, як довго відчувається печіння, то активно - десь приблизно хвилин 20, потім легке поколювання.

Але, незважаючи на деякі мінуси, і на те, що плампер не виправдав мої очікування, я все ж визнаю, що на губах він виглядає дуже красиво. Особливо поверх контурного олівця.

Тримається він добре, як для блиску. Пару годин яскраве сяйво, яке поступово стає менш вираженим.

І ще помітила такий нюанс. Якщо я цілий день ходжу з цим плампером, пару разів його оновлюючи, то ввечері на губах з'являються кірочки. Тоді обов'язково на ніч я роблю відновлюючу маску, бо буде біда.

Чи стане ця новинка хітом серед українських дівчат? Не знаю, але знаю, що наші жінки полюбляють подібне "садо-мазо". Проте, купувати інші віддінки пламперу Maybelline New York Lifter Plump в мене поки бажання не виникло.

Дякую за увагу 😘