Довгий допис про доглядову косметику.

Почну свою розповідь з того, що я ніяк не підберу собі доглядову косметику.....

І після чергового походу до косметолога, я попросила у неї мені підібрати догляд. Вона підібрала і замовила мені набір україно-німецької доглядової косметики Smart4derma.

Далі я буду по черзі описувати продукти та ділитись враженнями про них.

Пінка досить хороша, підходить моїй жирній шкірі, не вимиває до скрипу. Склад не комедогенний (перевіряла на сайті).

Піниться добре, економна (за 2 місяці я використала пів баночки). Але запах мені не дуже подобається, але це на любителя, як то кажуть.

Пінка не пече, не подразнює хоча має кислоти у складі.

Загалом я задоволена нею.

Другий продукт - це мультикислотний тонер.

Він має корисневий колір, але обличчя не фарбує. Припікає трішки, але дискомфорту не має. Але знову ж таки, запах трав, який досить таки ріже мені, неприємний, я довго звикала до нього.

Ефекту від нього я особливо не бачила, тобто за 2 місяці змінилось аж нічого. Жирна шкіра і далі жирна, чорні точки не змінились і жирний блиск так і далі є. Відчуття змішані, але це лише мої особисті враження.

Третій продукт - BB крем від Smart4derma.

Відразу скажу, для мене це найбільш провальний продукт з серії.

Продукт сам непоганий, але для чого мені, людині, котра працює з дому, на постійній основі його використовувати????

Знаю, сама винна, недодивилась, коли замовляла у косметолога. Але я їй наголошувала, що мені потрібен КРЕМ, а не ББ крем....

Ай, вже як є, називається....

ББ сам непоганий, перекривали сліди постакне, але матує мою шкіру на хвилин 20 не більше. Має трав'яний запах, набагато приємніший ніж інші продукти. Відповідно відбивається на куртці/кофті. Для мене продукт дійсно не потрібний, але тому, хто ходить між люди щодня, чому б і ні. Я перестала ним користуватись тиждень тому, і мені здається, шкіра стала краща....Хоча він не є комедогенним. Тому для мене він трішки провальний....

Четвертий продукт з набору - Нічний крем.

Цей крем мені найбільше сподобався з серії. Легка текстура, ніжний та приємний запах. Поглинається шкірою та (ніби) живить її. Крем досить економний та приємний. Мені він підійшов. На ранок звісно шкіра жирна та блискуча, але це думаю, мої особливості.

Загалом висипів після нього не було і подразнень також.

And the last but not least, як кажуть американці. :)

Ензимна пудра, яка просто знахідкою виявилась.

Вона очищує дуже гарно мою шкіру, звужує пори та просто надає ''сяйва'' шкірі. Після неї я обов'язково використовую тонік і крем.

Сама пудра розводиться водою і перетворюється у піну, котру я наношу на обличчя. Продукт дійсно крутий, мабуть єдиний, котрий мені на 100% сподобався. І досить економний.

Отже, дермакосметика Smart4derma не погана, бюджетна та і не зовсім провальна. Але якихось неймовірних результатів я від неї не помітила...

От якщо чесно, я зараз почала користуватись корейською і результат на ''лице'', як то кажуть, а від цієї ні холодно, ні жарко. Єдине, екзимна пудра хороша і все.....

Тому мої враження такі. Надіюсь, мій довгий допис був корисний. :)

Дякую! Всім мирного дня.